Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Leopar said: uzaylilar var, asil bu saatten sonra yok demek garip kaciyor. ha buraya gelmisler midir, onu bilmek tam mumkun degil. hayir gelemezler, kimse isiktan hizli seyahat edemez falan demek isin kolayina kacmak oluyor biraz. SU AN bildigimiz kadariyla isiktan daha hizli gitmek mumkun degil. ancak "isiktan hizli gitmek" ile "a noktasindan b noktasina isiktan hizli varmak" ayni sey degil. en basitinden wormhole teorileri var; bunlarin var olup olmadigini, ilerde kullanilir hale gelip gelmeyecegini bilmiyoruz. ancak bizden milyonlarca yil ilerde olan bir medeniyetin isik hizini (bir sekilde) asamayacagini soylemek dogru degil. ha olayin mantik kismina girelim. "ee bu adamlar bu kadar uzaktan sadece gokte isik sacip gitmek icin mi geliyor?" diye soracaksiniz, bende size "ee napacak adam senin gibi ilkel otesi megaloman bir medeniyete evrenin sirrini mi verecek?" diye soracagim. yani soyle dusunun, guney amerikada hala ilkel kabile hayati yasayan insanlar var medeniyetten habersiz. simdi siz bu adamlarin onune helikopterle inip "haci bak sana iphone getirdim al kullan" mi diyorsunuz, yoksa onlari rahat mi birakiyorsunuz? ha adama iphone versen ne olacak, ne ise yaradigini bile anlayamaz ki adam? ayni sey. bizden bir milyon yil ilerde olan adam buraya sadece bizi izlemek icin gelir, dogrudan mudahalede bulunmaz. o hareketin sorumlulugunu almaz. şuradan bak, amazonlara helikopterle niye gitmek istersin? a- turistik. b- oralara bir şeyler yapmak için keşif. şimdi uzaylı dediğimiz adamlar fıstık atmaya dünyaya gelme ihtimalleri nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 iste bende onu diyorum, adam buraya geliyorsa onemli bir sebeple geliyor. su ana kadar yapabildigim tahminlerden biri bilimsel kesifler icin oldugu yonunde. yani dusunsene, adamlarin tarihcileri, xeno-biyolojistleri, dilbilimcileri falan varsa onlar icin altin madeni gibi bir yer Dunya. milyon tane farkli ilkel kultur, degisik evrimlesmis canlilar, degisik flora-fauna vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 leopar haklı olabilir diye düşünüyorum sonuçta uzaylıların teknolojisi çok gelişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 afrikaya önce madenciler, sonra safariciler, sonra bilim adamları gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 x-files'in bir bölümünde bir böcekbilimci böceklerin dünyaya yerleştirilen keşif amaçlı robotlar olduğunu söylüyordu. Aslında robot değil tabi ama robot yerine dünya atmosferine dayanıklı dayanıklı canlılar yerleştirdiklerini söylüyordu. siz başka bir gezegene gözlem amaçlı insan mı yolluyorsunuz fln diyordu mulder sorgulayınca da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 olabilir bence, hatta zergler?... bunu düşünelim derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Ardeth said: ahahah southpark zaten bu adamların teorisini çürütmüştü sdf hatta bütün o programı tek cümleyle özetlediler ya işte burda adam von DÖNÖKÖN yalancısını ve history channeldeki maymunları direk yokediyor kanıtlarla herşeyle :p indirip izledim ben, çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar