Patice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Uzun yıllardır aileden uzak başka bir şehirde yaşıyorsanız hayıflandığınız kadar yalnız olmuyorsunuz aslında. Koca bir kalabalık var aynı hisleri paylaşan, dimi. İnsan her şeye alışıyor zamanla, kabulleniyor diyeyim ya da.. Mesela kapıyı çalmak büyük salaklıktır yalnız yaşadığın evde. Ama anahtar her dönüşünde reddedersin. Anne yemeği burnunun kemiğini falan sızlatır hatırladıkça, bir de bunu kimseye anlatamazsın. Hani Taksim'in gürültüsünden, yorganın altındaki sessizliğe geçmenin ağır bunalımı gibi. Evet, canım sıkılıyor. Mutsuzum. Şöyle şeyler falan dinliyorum.. http://fizy.com/#s/1j9u7u İnsan şikayet ettiği her şeyi özlüyor.. Güzel yazdım. Not edin bunları biyere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 bir yildir on metrekarelik bir odada yasiyorum get on my level, iyi aksamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 bayramda aileni ziyarete git, dönünce de takılacak sevgili bul. ailemin yanındayım 10 gündür üstüne sevgilimde var ama sabahtan beri burnumu çıkarmadım evde oturup td oynuyorum bu nasıl bir çelişki bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 nankör olması insanın başka bişe tabi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Sevgisizlik diil bu, anneyi babayı özlemek.. Sevgilim var zaten dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 git ziyaret et skype ac nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 aslında, her insan bir adadır.. mmppphhhhhAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Suark said: nankör olması insanın başka bişe tabi. :/ Oha! Bana nankör mü diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 o nankör lafı spectre ye ydi sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 O parçayı dinleyip intihar etmiyorsan, iyisin demektir. Dinleme öyle şeyler, paylaşma da. Çürüttün içimi iki dakikada lanet olsun. sana bir doz optimistic mood, tedaviye cevap verirsen yazarız yine. http://www.stereomood.com/mood/optimistic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 insan bi moda girince daha da fazla o moda giresi geliyor. aşk acısı çeken insanın gidip arabesk dinlemesi gibi bişey, biraz mazoşizm var. http://www.youtube.com/watch?v=WYGFNjEL7Jw&feature=share böle şeler güzel şeyler, 1 saat dinle işte günün güzel geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Saol suark iyi ki varsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 türkiye dışından türkiyeyi özlüyorsan kliniklik bir vakaymışsın tebrikler. ha böle dandik bi anadolu şehrinden istanbulu özlüyorsan olabilir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Bence istanbulda ama doğduğu yeri özlüyor. http://www.youtube.com/watch?v=hSH7fblcGWM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 İstanbul'dan dandik bir anadolu şehrinde yaşayan aileyi özlüyorum. Sevgilimleydik bütün akşam. Birini özlemek bir başkasıyla giderilen bişey diil, azaltılan bişey. Mekanla da ilgisi yok. Şu moda geçtik.. http://www.youtube.com/watch?v=8cB7wb001Eo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Son durum.. ''Dominos - Mangal Pizza' aşırı yağlı, sucuk basıp yolluyolar.. İyi geceler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Düzenli olarak görüştüğüm az sayıda insandan en kısa zamandır tanıştığım kişi 5 yıllık arkadaşım. Yabancı bir şehirde yaşıyor olsam kafayı yerdim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 valla hiç yalnızlık kafasına girecek durumda değilim yok öyle bir şey arkadaşım hiç birimiz yalnız değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Patice said: Son durum.. ''Dominos - Mangal Pizza' aşırı yağlı, sucuk basıp yolluyolar.. İyi geceler :( Yemeyeceksen ben alabilirim pizzayı sorun olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 sevgilin varsa nasıl yalnız oluyorsun onu anlamadım liseliler gibi kalorifer başında mı buluşuyorsunuz sadece veya yalnız değilsin de mutsuz olduğun bi an uuv çok yalnızım :( diyenlerden misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 merhabalar mod, salak dememe izin veriyorsanız salak demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 kitliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Sevgilim var, yalnız değilim. Üstelik paticikten bi ademoğlu. Ben aileye olan özlemden bahsettim. Aynı şey değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 dasaaa said: merhabalar mod, salak dememe izin veriyorsanız salak demek istiyorum hayır çünkü ben paladinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Patice said: Sevgilim var, yalnız değilim. Üstelik paticikten bi ademoğlu. Ben aileye olan özlemden bahsettim. Aynı şey değil ki. aynı şey değil ama yalnızlık da değil bence, yoksa ben de özlüyorum ailemi tabi ki neyse daha fazla uyuzluk çıkarmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar