ibosch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Ewden kardeşimle biyere üye olduk.Yalnız ikimiz girdiğimizde sorun çıkıyor aynı ip olduğu için.Bende Proxy kullanıp ip mi değiştirip giriyorum yalnız prozyle girincede çok yawaşlıyo net.Şöyle birşey geldi aklıma Proxy kullanarak giriş yapsam kullanıcı adı vs. girip daha sonra normal nete geçsem acaba çakarlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 proxyden cikinca ayni ip ile baglanmis olacaksin ? web sitesine giriyor ve adamlar cookie disinda sallamiyorsa giren cikani bisey olmaz da oteki turluyse baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Proxyden çıkınca aynı iple bağlanmış olucam ama bunun kaydı belki giriş yaparken tutuluyordur diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Yok mudur bu işlerle uğraşan kaydın ne zaman tutulduğunu bilen ? Yada proxyden başka bi çözüm yolu önerebilcek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 web sitesinden gidiyorum yine ayni ip var izin vermiyorum ip cookie almamis tamam al seklinde iki alternatifli logini varsa sorun olmaz proxyden cikinca elinde seni tanimlayacak bisey olacak elinde, onunla devam edeceksin paticike mesela telefonumun 3gden de kutuphaneden de ayni cihazla kesintisiz giriyorum, ip farkliysa at bunu disari yapmiyor, ornek olarak ha ama her/birkac isteginde ayni zamanda bu cookieyi buna mi vermistim gibisinden checkler yaparsa ve direk ip-cookie iliskisi uzerinden gidiyorsa ornegin ip degistirdigin an zaten login expired cart curt der login olmamis hale geri donersin vpn falan kullan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Yok cooki almıyor Her seferinde kullanıcı adı şifre yazıp girmek gerekiyor.Pc yada tarayacı farketmiyo her seferinde giriş yaparken kullanıcı adı şifre girmeni istiyor hiç bir şekilde cooki almıyo.Mesela chromela giriş yaptım firefox açarsamda tekrar giriş yapmam gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 cookie browsera ozgu, dogal oyle yapmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 İp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 yok o Ip Man, bu İp, Türkçe olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Yip man mi Ip man mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 bence Yip yip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar