Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayata geliş amacınız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayata geliş amacı değilde kendi belirlediğimiz amaçlarımız vardır.
benimde var işte bişeyler,büyük şeyler:) önemli olan illa o şeyi gerçekleştirmek değil,inandığın şey doğrultusunda mücadele etmek veya ölmektir.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
"Sizin hayatınız bana, bana haytın amacını öğretti, Bay Anderson; hayatın amacı 'sona ermek' tir" Smith (Matrix Trilogy)[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 09 Kasım 2004 14:53 tarihinde demiş ki:
eh buda bişi ilkokulda benimde aklıma girmişti

öyle zaten, bu düşünce çok çocukta ortaya çıkıyor. bunun nedeni de megalomanlıktan ziyade kötü olaylar duyduğunda "bunlar aslında yok" diye kaçma imkanı tanıması.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili

Ö.Hayyam

[Bu mesaj Nartanesi tarafından 09 Kasım 2004 15:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hayatın nasıl birşey olduğunu anlayabilmek, gerçekten de zaman zaman bir oyun olup olmadığını sorgulayabilmek, kısacası hayatı kavrayabilmek için..[signature][hline]Jackques Marques
Mesaj tarihi:
çok saçma bir soru; insanlar çocuklarını bir amaç uğrunamı doğuruyo?[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Mesaj tarihi:
Amacım olup olmadığını bilsem...Hiç bşi amacım yok hatta herlşey boş ve saçma neden yaşıyoruz anlamıorum hergün aynı şeyler herşey sıkıcı :P[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Mesaj tarihi:
soru sormak ve en çokta nedenleri öğrenmeye çalışmak[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 09 Kasım 2004 17:59 tarihinde demiş ki:
beta testerım, hataları yazıyorum kenara.ölünce rapor edicem.

- Uçaktan atlayınca ölmek çok saçma olmuş, beğenmedim.
- Yemekten önce iştah açıcı bir aperatife ne dersiniz?
- Valla iyi olur.
- *Cöz*[signature][hline]I'm lunatic.
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 09 Kasım 2004 17:59 tarihinde demiş ki:
beta testerım, hataları yazıyorum kenara.ölünce rapor edicem.

:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Mesaj tarihi:
insanların bilgi hazinesine katkıda bulunmak için aracım, onun dışında niye we ne amaçlar güttüğümü kim bilir tabi?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
said:
Natural_Jedi, 09 Kasım 2004 15:20 tarihinde demiş ki:
hayata geliş amacı değilde kendi belirlediğimiz amaçlarımız vardır.
benimde var işte bişeyler,büyük şeyler:) önemli olan illa o şeyi gerçekleştirmek değil,inandığın şey doğrultusunda mücadele etmek veya ölmektir.

+1
-------------------------------------
Aslında hayatı gelıs amacımızda budur zaten[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
  • Yeni Oluştur...