Natural Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 hayata geliş amacı değilde kendi belirlediğimiz amaçlarımız vardır. benimde var işte bişeyler,büyük şeyler:) önemli olan illa o şeyi gerçekleştirmek değil,inandığın şey doğrultusunda mücadele etmek veya ölmektir.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Matrix i yaymak ve insanlara inandırmak hehe:)[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 "Sizin hayatınız bana, bana haytın amacını öğretti, Bay Anderson; hayatın amacı 'sona ermek' tir" Smith (Matrix Trilogy)[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Chemical, 09 Kasım 2004 14:53 tarihinde demiş ki: eh buda bişi ilkokulda benimde aklıma girmişti öyle zaten, bu düşünce çok çocukta ortaya çıkıyor. bunun nedeni de megalomanlıktan ziyade kötü olaylar duyduğunda "bunlar aslında yok" diye kaçma imkanı tanıması.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam [Bu mesaj Nartanesi tarafından 09 Kasım 2004 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 hayatın nasıl birşey olduğunu anlayabilmek, gerçekten de zaman zaman bir oyun olup olmadığını sorgulayabilmek, kısacası hayatı kavrayabilmek için..[signature][hline]Jackques Marques Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ölmek..[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 çok saçma bir soru; insanlar çocuklarını bir amaç uğrunamı doğuruyo?[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Babamın gündelik zevklerinden biri sonucu geldim.. Takılıyorum mutluyum..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Hayatın amacını bulmak...[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Amacım olup olmadığını bilsem...Hiç bşi amacım yok hatta herlşey boş ve saçma neden yaşıyoruz anlamıorum hergün aynı şeyler herşey sıkıcı :P[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 soru sormak ve en çokta nedenleri öğrenmeye çalışmak[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Cornelius, 09 Kasım 2004 15:47 tarihinde demiş ki: ölmek.. bende ölmeye geldim ama ölene kadar bu dünyanın içine etmeye kararlıyım...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Test ediliyoruz..[signature][hline][b]Emekli Ultimacı Acextar Lousiano|Luisa Lousiano Archon | Corsair | Dark Templar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 beta testerım, hataları yazıyorum kenara.ölünce rapor edicem.[signature][hline][i]deliverance thrown back at me deliverance laughing at me [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ölene kadar hayattan alabileceğim maksimum keyfi almak.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: arcane, 09 Kasım 2004 17:59 tarihinde demiş ki: beta testerım, hataları yazıyorum kenara.ölünce rapor edicem. - Uçaktan atlayınca ölmek çok saçma olmuş, beğenmedim. - Yemekten önce iştah açıcı bir aperatife ne dersiniz? - Valla iyi olur. - *Cöz*[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 gücüm yettiğince diğer insanları mutlu etmek sanırım. başka nedenleri de olabilir tabii.[signature][hline]with the birds i share this lonely view. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: arcane, 09 Kasım 2004 17:59 tarihinde demiş ki: beta testerım, hataları yazıyorum kenara.ölünce rapor edicem. :D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 insanların bilgi hazinesine katkıda bulunmak için aracım, onun dışında niye we ne amaçlar güttüğümü kim bilir tabi?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 yemek, içmek, sıçmak, kısaca tüketmek tüketmek tüketmek....[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 valla bilmiorum ama bu soruyu yanıtlamak için gelmediğime eminim :)[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Natural_Jedi, 09 Kasım 2004 15:20 tarihinde demiş ki: hayata geliş amacı değilde kendi belirlediğimiz amaçlarımız vardır. benimde var işte bişeyler,büyük şeyler:) önemli olan illa o şeyi gerçekleştirmek değil,inandığın şey doğrultusunda mücadele etmek veya ölmektir. +1 ------------------------------------- Aslında hayatı gelıs amacımızda budur zaten[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 yaşamak ve ölmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 okul ve cevresındeki kızlar mutlu olsun diye geldim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jjackal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 walla isteyerekten gelmedim ama bi iz bırakıpta gideceğimi biliyorum[signature][hline]It s better to live one day as a tiger than 1000 years as a bird. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar