ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bir erkek olarak, bildiğim kadarıyla shadowknightlar için str stamina agility ve int önemli stat olaacak bunların en dengeli olduğu ırkta human oluyor.Int konusundan emin değilim bir yerde okumuştum sadece hayal meyal hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bende wizard karakter açacam ama ırka daha bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: ermynorac, 09 Kasım 2004 20:57 tarihinde demiş ki: bir erkek olarak, bildiğim kadarıyla shadowknightlar için str stamina agility ve int önemli stat olaacak bunların en dengeli olduğu ırkta human oluyor.Int konusundan emin değilim bir yerde okumuştum sadece hayal meyal hatırlıyorum. Ok saol. Cidden dark knight da human olur =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ben dark elf necromancer olmayi dusunuyorum[signature][hline]Tuor Delarren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar