tipsiz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 rr100 rune priest 5/5 glyph 2/5 tyrant 5/5 warpforget (heal and dps set) 5/5 doomflayer rr99 dps back apostle's body ( heal crit ) and belt( heal crit ) rr100 dps and heal staff melee absorb pocket lotd jewelry and back ( for dps and heal ) fleet stag mantle back mirror of the chaos waste stone war aegis and double aegis pots and liniments and talismans minor, greater, and major bag from colossus medalions rr200 scavenging rr100 knight of the blazing sun rr200 taliman maker 5/5 sovereing (def and off) 5/5 doomflayer (def and off ) 5/5 warpforged(def and off) fleet stag mantle back 3/5 tyrant ( boot,shoulders,body) 3/5 glyph rr90 sword and shield golden eye of rah nut (pocket) crook of radiance (pocket ) war aegis and war double aegis onslaught stone item pots, liniments and talismans shieldbearer's exalted heater (rr98 shield) titans extalted chestplate (body rr97) titans extalted coronet (helmet rr97 ) titans extalted tasset ( belt rr98 ) titans extalted claymore (dps sword rr98) aviator goggles (event item (helmet ) teklifleri bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 AlmAm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 EyVaLLah SüPeR ChaR© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipsiz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 +++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beerdush Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Kotbs ın killerini yazar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 5 yıllık warhammer oynayan adama saygımdan 20 lira veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beerdush Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 hesap 5 yıllıktır. sanmıyorum 5 sene aralıksız oynayacağını, mide kaldırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipsiz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 beerdush said: hesap 5 yıllıktır. sanmıyorum 5 sene aralıksız oynayacağını, mide kaldırmaz[/quote hesap aralıksız 5 yıllık...zevk meselesi ve zaman..en azından mecburiyetten ( askerlik gibi ) bırakmak zorunda kalmadım.neyse ilgilenen varsa öm atsın lütfen ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Akito Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 tipsiz said: beerdush said: hesap 5 yıllıktır. sanmıyorum 5 sene aralıksız oynayacağını, mide kaldırmaz[/quote hesap aralıksız 5 yıllık...zevk meselesi ve zaman..en azından mecburiyetten ( askerlik gibi ) bırakmak zorunda kalmadım.neyse ilgilenen varsa öm atsın lütfen ... su güzel siz de gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tipsiz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 +++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Akito Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 tipsiz said: beerdush said: hesap 5 yıllıktır. sanmıyorum 5 sene aralıksız oynayacağını, mide kaldırmaz[/quote hesap aralıksız 5 yıllık...zevk meselesi ve zaman..en azından mecburiyetten ( askerlik gibi ) bırakmak zorunda kalmadım.neyse ilgilenen varsa öm atsın lütfen ... su güzel siz de gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tipsiz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 +++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
tipsiz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 +++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar