paramecium Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Selam, Her seferinde Almanca veya Fransızca sayfaları Türkçeye çeviriyor. Ben standart olarak İngilizce istiyorum. Bunu nereden ayarlayabilirim? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 google hesabında ülkeyi amerika yap oluyorsa sonra login ol onunla. ya da işletim sisteminin dilini ingilizce yap. ya da bir trick vardır elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 about:settings advanced> language ingilizce ekle. tick "Offer to translate pages that aren't in a language I read Downloads" bu sekilde olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Selam, Allah razı olsun arkadaşlar :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Yeni topic acmayayim bu chrime ie10 gibi yazilani otomatik duzeltebiliyor mu? Ben ingilizce q klavye kullandigim icin hos olmuyor dun fark ettim win8 ile gelen ie otomatik duzeltiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 düzeltmiyor da altını çiziyor yanlış yazdıklarının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Onun bir faydası olmuyor malesef... O zaman bir süre ie takılmak faydalı olacak kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar