Apache Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Osmanlılarr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 The Ottoman Empire[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Kırkharamiler olabilir 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gorgonyt Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Bence guild ismini en sona birakip. Guild icinde neler yapacagimizi konusmaya baslayalim. Mesela guildin amaci ne olacak ne icin savasicaz falan. ( bana sorarsaniz cevap dunder hazir "her acidan dunyayi elegecirmek icin savasalim; politik, burokratik, anlasmayar yaparak yada anlasmalari bozarak, casuslar kullanarak, gerektigi yerlerde kiliclarimizi kana bulayarak, sadece butun dunyayi elegecirene kadar sonra durust oluruz :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Heheh turk gibi oynayalim[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Valla shadowbane 'e girer miyim girmezmiyim bilmiyorum ama size bi tavsiye ottoman almayin Gereksiz yere ırkçılık milliyetçilik gibi gereksiz güdüleri pörtlemiş gavurlarla uğraşır oyun zevkinizi kaybedersiniz Daha eski Türk oluşumları yada sembol imgeleri deneyin Ve bir Türk guild'i kuracaksanız kesinlikle hazır bir hiyerarşi ve yazılı kurallarla başlayın millet olarak cıvımaya çok yatkınız malesef :)[hline]Is it safe?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Burak abi padisah olsun ben de vezir olayim ya da oglu olayim (: Sadrazam (:[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 ya arkadaşlar guild kurmak+şehir sahibi olmak için en az 70 milyon altın şehri ayakta tutmak içinde her hafta 15-30 milyon altına ihtiyacınız olacağını biliyomusunuz.Yanlış hatırlamıyosam sadece guild armasını almak 3 milyon altındı[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gorgonyt Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 hiiiim oylesye cok cok uzun bir sureye ihtiyacimiz olacak guild kurmak icin. Cunki ben kendimden biliyorum, kasipta para biriktirecek bir adam degilim. Ewt ewt bu is yatar arkadaslar (ehehehe tam turk mantigi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Sonuçta yapılamayacak hiçbirşey yok.Zaman meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 bide r5 olana kadar inanılmaz paraya ihtiyaç var mesela şimdi 60 training pointim var ama harcıyacak para yok sefil sefil duruyorum. Ama sanırım bir yol var anca bütün guild ilk char wiz açıp onu kasarsa petlerle gold farm inanılmaz kolay pet i salıyosun 4-5 mob un arasına hepsini temizliyip geri geliyo sen gidi p altınları toplluyosun sadece belki bu yöntemle olabilir[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Benn handa çarkı çalıp para kazanırım ama olmaz koskoca Şehzade çalgı mı çalacak han köşelerinde![hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dominus Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 :) ohooo muhabbet çok hoş olmuş. Şimdi arkadaşlar ben yoğunum ve bu yüzden Guild Master olamam. Ayrıca 1- GM olacak insan bu oyunda çok tecrübeli olmalı 2- GM oyuna çok zaman ayırabilmeli ve sabırlı olmalı. 3- Oyuna giriş saatlerinden dolayı oyunda bir şehrin vs varsa 24 saat korunması açısından guilde yabancıları da almalıyız ki bu da Ottoman gibi isimleri kafadan eler. Zaten daha orijinal bir isim olması yanlısıyım. 4- Aklımda bir Mercenery Guild kurma fikri var. Yani güçlü karakterler yaratıp bize parayı veren tarafın yanında savaşacağız. Özellikle oyunda tecrübeli arkadaşların bu fikrime yorumlarını belkiyorum. :hmm: 5- Guildlerde kesinlikle bir hiyerarşi olur ve disiplin şarttır. oyuna giriş saatleri, savaşlardaki düzen gibi bir çok konuda üyeler itaatkar ve güvenilir olmalıdır. Bunun için aklımdaki fikir kendi içinde iyi savaşan alt gruplar kurarak bunları guild altında bir araya getirmek. Yani Guild'i bölüklere ayırarak her bölük kendine yeten birimler haline getirmek. Böylelikle özelliklerini bildiğin bölükleri savaş sırasında yönetmek ve görevlendirmek daha kolay olur. Üstelik RP açısından da hoş olacağını düşünüyorum. 6- Bölükler GM tarafından verilen görevleri yaparlar. Mesela bir bölükteki askerlerin bir hafta içerisinde (örnek bu tabiki) ne yapıp edip hep beraber 30. level olmaları istenebilir. Bu onlara verilen bir görevdir ve kendi disiplinleri içerisinde bunu gerçekleştirmek onların elinde olacaktır. 7- Yorumlar lütfen :)[hline]If you can not run If you can not hide You fight to die But old warriors do not die alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dominus Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Son not: Önemli olan oyunda hep beraber eğlenmektir. Bu herşeyin üstünde olduğundan bu yazdığım maddeler yanlızca oyunu daha da eğlenceli kılmak için aklıma gelen şeylerdi. Yoksa kimsenin kimse üzerinde bir egemenliği tabiki söz konusu olamaz.[hline]If you can not run If you can not hide You fight to die But old warriors do not die alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mighty ThoR oyunda çoğu kişiden tercrübeli sanırım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mercenary olmak iyi fikir de ya ne bileyim türk olsak daha iyi olur devşiririz yabancıları.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 eğer bu işte ciddiyseniz oyun çıktığı gün serverlara bakacaksınız Ebonlore,Deathead Temple,convenant of swords tan birinin olduğu bir server a girmiyeceksiniz çünkü bunlar genel politika olarak çevrelerinde kimseyi barındırmazlar[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Hayır,bence daha keyifli oynamak için o guildlerin olduğun serverlarda oynayalım.En azından ben öyle yapacağım.Hem ne diye korkalımki,onlar korksun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Bence de.Hıh Herşey doğar yaşar büyür ve ölür ama onların ölümü elimizden olacak *!Arkaplanda mehter marşı çalar* Hücuuum!! Allah Alaaaaaaaah![hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 tabi tek başına 3 bin üyesi olan ebonloredan ,7 şehri finanse edebilecek kaynakları olan dht den oyundaki en iyi pvp cilerin toplandığı cos dan kormakta bende bir fayda görmüyorum[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gorgonyt Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 ya banane, yok sukadar uyesi varmis yok sukadar parasi varmis. beni bunlar ilgilendirmiyorki, ben karakterimi gelistirdikten sonra uyuz oldugum adami sotede biryerde yakalip keserim yine, kimin umrunda :). (Yada o beni keser) sonucta ne kaybederim "hicbirsey" cunku bu sadece bir oyun. Su guliddeki gorev verme olayinida gecin abi ben kimseden hicbirsekilde emir yada benzeri ozellikte bir istek alarak yerine getirmem. Ama hadi guildce suraya gidelimde su elemanlara dalalim derseniz olune kadar beraberiz. Daha onceki UO deneyimimden soyluyorum "emir zinciri" cogunluk icin (genelde pasif kisilikli insanlar) etkileyici bir yontem olsada, oyundaki yetenekli, kendi kendine yetebilen (aktiv kisilikli insanlarki onlarla oynamak herzaman daha zevklidir) icin tam tersi bir etki yaratiyor ve bu kisiler giderlerkende yanlarinda cogunlugu goturerek gidiyorlar. O yuzden komutan-asker sisteminden cok gercek bir arkadaslik ortaminda oynamak hepimiz icin daha eglenceli olacaktir kanisindayim. (Gereginin yapilmasini arz ederim. Bu ne lan....) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 diyelimki öyle birini öldürdün sana ne olacağını anlatayım ilk başta kimse seni sallamaz sadece guild içersinde ismin geçer ikincisinde KoS listesine alınırsın ki buda oyuna girdiğin anda bütün bountyhunterların kelleni kovalamasıki buda her 3 dakkikada bir öeleceğin anlamına geliyor[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dominus Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mighty sanırım oyuna girince bir çoğumuzun seninle takılması çok isabetli olacak.[hline]If you can not run If you can not hide You fight to die But old warriors do not die alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 hazır yeri gelmişken biz ebonlore olarak "fear" serverında oynıyacaz gelmek isteyenlere duyurulur[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 said: Mighty_THoR, 24 Mart 2003 14:01 tarihinde demiş ki: hazır yeri gelmişken biz ebonlore olarak "fear" serverında oynıyacaz gelmek isteyenlere duyurulur[hline]MAN WHO WALKS ALONE kesinlikle ordayim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar