Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Beyler aramadan baktım arkadaşların anlatmalarına ama bi yerde takıldım.. bi ip var 10.0 falan oraya baglandım.. modem ayarları yapılacakmışş. En son port ip yazma yeri geldı.. 4 tane port kutucugu var. bi tane ip.. ip olana ip yi yazdım.. portlara ne yazıcam.. ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 adsl den server olmaz... senkronize bir bağlantı lasım.. 512k ise bağlantı 128 gibi davranır... Upload olayı...[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ya varmış ya firewall mu ne bişey acılıyormus.. benım adsl yok arkadaş var o yapıcak.. ben hiç adsl kullanmadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 he sen annamadın.. ole arkadaşlarıyla oynucaklar.. bildigin server deil :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bu Konu Hakkında Daha Önce Bir Çok Kez Tartışılmıştı Arama Yapmanı Tavsiye Ederim. Başarılar..[signature][hline]uo changing everyday | Anatolia coming soon >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Adsl modemin ne marka söle yardımcı olayım.Oluyor...[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar