Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Millet yurtdışı falan demiş de şu an Türkiye kadar fırsatlarla dolu cazip bir pazar var mı ya? Yabancılar haldir haldir yatırım için geliyor. Burda kal kardeşim. Ayrıca foruma niye konu actin diyen arkadaş, hasta misin oğlum adam en azından dertleşmek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Giovanni said: Millet yurtdışı falan demiş de şu an Türkiye kadar fırsatlarla dolu cazip bir pazar var mı ya? Yabancılar haldir haldir yatırım için geliyor. Burda kal kardeşim. Ayrıca foruma niye konu actin diyen arkadaş, hasta misin oğlum adam en azından dertleşmek istemiş. Eyvallah ya :) Valla aslında çılgın pazarı olan ( yurtdışında ) bir olay bu. Değerli taş eksperliği tam olarak. Ancak dediğim gibi her zaman tanıdık lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 abi bir de üstteki mesajı alıntılama. kaçtır söylemiyorum dayanamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Ehahah eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Myrica said: Giovanni said: Millet yurtdışı falan demiş de şu an Türkiye kadar fırsatlarla dolu cazip bir pazar var mı ya? Yabancılar haldir haldir yatırım için geliyor. Burda kal kardeşim. Ayrıca foruma niye konu actin diyen arkadaş, hasta misin oğlum adam en azından dertleşmek istemiş. yabancı yatırımcı tabi türkiyeye gelecek.Avrupada hiçbir işçi bizdeki asgari ücretle çalişmiyorda ondan.Bunun dışında genç nüfus var.Ayrica avrupada en uzun çalişma saatlerine sahip ülke biziz.Kimsede şikayet etmez,edince işinden oluyor çünkü.Sendika falan desen hak getire.İşveren için çok önemli bunlar. Senin kafayla düşünürsek,bütün çinlilerin çinde kalması gerekiyor,çok cazip bir pazar çünkü. Geçin bu işleri. Dümdüz okyanusya'ya dogru yol al sen. Cazip bir pazar demisim ey akilli gecinen densiz kardesim. Adam is kapsaminda sormus is kapsaminda cevap verdik. Cazip bir medeniyet demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Hoyt bi sakin gençler :) Cv falan yolladım bikaç yere bakalım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Abi muhabbetin olan olmayan herkesi haberdar et bir şekilde, öyle fantastik yerlerden öyle tanıdıklar çıkıyor ki aklın durur. Zaten kime ulaşmak istiyorsan 6 kişi uzaktasın en fazla. Kapıcınız bile aracı olabilir iş bulmana, küçümseme kimseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Abi aynı fikirdeyim. Zaten küçümsemediğimden gelip foruma yazdım :) Hala umutluyum birileri çıkacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar