Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ForsakenUO Samurai Empire Shard


Amon_Ra

Öne çıkan mesajlar

Sunucumuz custom scriptlerden uzak, eskilerin özlemini çeken oyuncular için düzenlenmiştir.Orjinalligin bozulmasiyla terkedilen gercek Ultima Online'ı yaratmak istedik,bundan esinlenerekte sunucumuzun ismini Forsaken koyduk.Amacımız yıllardır süre gelen AoS mantığından bir nebze olsun ileri gitmek ve farklılık yaratmaktır.Oyunun işleyişini bozan DF,Paragon,Bodcu vb sistemler yoktur, olmayacaktır.İleriye dönük olarak sunucumuzu ilerleyen vakitlerde üst sürümlere geçirmeyi düşünüyoruz ( Mondain’s Legacy, Kingdom Reborn …)

Sunucu açılış tarihi Kasım ayında ancak Beta süreci için 22/10/2012 düşündük.

ForsakenUO Anasayfa
ForsakenUO Forum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum RunUO sunucularda oynadınızmı son yıllarda ama açılan neredeyse tüm sunucularda "bodcu sistemi","df puan sistemi" vb custom scriptler olduğundan UO orjinalliğini kaybetmişti.Tüm ekonomi bu bodcu parşömenleriyle dönüyordu.Bu anlamda sunucu daha sade yani orjinale yakın olduğundan ve zorluğuda ekleyince, eskiye yakın tabirini kullandık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

100 tane bodcu karakter açılacaktır bu sefer zaten sırf bu yüzden bodcu sistemine geçti bir çok server. DF puanı konusunda orjinale dönüş yapmanız iyi olmuş ancak bu kadar az değişiklikle ne kadar oyuncu toplarsınız orasını bilemem. Anti - makro sistemi şu dönemde hiç mantıklı değil nebula bile artık ph olmaması fikrinden vazgeçmişken, anti - makro uygulaması pek mantıklı değil o kadar vakit harcayacak adam yok zaten artık, oynayanların çoğu 20 - 30 yaş aralığında bunu hesaba katmanız gerekiyor.

İn por ylem ve Rel por gibi serverlerin sistemleri mesela daha ilgi çekici ve oyuncular arası iletişimi artırmaya yönelik, bu uygulamaları gözden geçirmeniz daha uygun olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...