kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Aradım taradım başlığını bulamadım. Açıldıysa da kaldırılabilir. Trailer Kimse F1 oynamıyo mu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 f1 bitti yeea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Bu f1 oyunları ya cok kolay oluyor ya da cok zor. Ortayı tutturamadilar bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Yalnız sanırım bu en iyi F1 oyunu. Demosunu denedim, sürüş hissi efsane olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 valla ben de pek ayrıntılı incelemedim, demoyu da oynamadım ama bu sefer olmuş falan diyorlar bu f1 için. bu gece oynıcam full versiyonunu. f1 bitmez ya arkadaşlarla toplanıp lan gameden oynıcaksın bu oyunu. laptopu havaya fırlatan arkadaşım var benim virajda spin attı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 sürüş hissinin ve motor seslerinin gerçekle en uzak olduğu oyun herhalde 1990 senesinin oyunlarında bile motor sesleri daha gerçekçiydi sanırım. 2011de de setup bozuktu tek setupla btün pistlerde +5 saniye koyuyodun rakiplere. geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar