ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 selemlar herkese, casual ötesi oyun stilimle (haftada 2-3 saat) level kasıyorum; scroll of resurrection sağolsun. oyunu da wotlk çıkmadan bırakmıştım. profession kasmaya vaktim yok ama makul fiyatlara bu işi yapan arkadaşınız varsa belli bir seviyeye kadar kastırmak isterim (0-450 gibi). internetteki fiyatlar biraz fazla geldi bana işin doğrusu. neyse işte durum budur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 yokmu arkadaşın kardeşin yeğen oynamayı seven ver 1 hafta hem oynasın hemde kasmış olur ben öle yapıyorumda (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 hangi server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Gathering çok pahalı olmaz da diğerleri çok ucuz olmaz onu diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ne meslekler var ve ne meslek istiyorsun karaktere. karakter nedir bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 bs kastık ah den 10k gold gitti 0-600 alchemy 7k gitti exp bası 0-600 (mastery için 5x living steel 7k da ona gitti) JC 9.5k gitti 0-600 diğerlerini bilmiorum 2-3 gün içerisinde insc kasıcam ahden yine 7k yı gecmez e hal böyleyken goldu adamlar 1k-1tl oranında satıyor hani gold ta yoksa alınır gerek yok baskalarına acc vermeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Karakter feral druid, eu tarren mill horde. Mining ve engineering istiyorum. Ama parayla direk engineering de kasabilirim aslinda bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 abi sizde sıkıntı var veya çok pahalı realmlerde oynuyorsunuz. bir de feral druide herb alchemy akar. 1 günde falan fullenir ikisi de. çok çok az paraya. engineer sakat meslek, yanında maden olsa bile bazen sıkıntı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Crz ile bu salakalr node spawnlarini bufflamamislar outland be northrendde, cideen zulum kasmasi ve iki kitaninda gatther matleri fahis fiyatlara satiliyor ahde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 engineer önceden miningde elemental toplayabiliyordu daha önce bulutlardan elemental yapıyordu pandada bi olayı kalmadı değilmi para kasmak için? bu arada inscription olan bi charımdan kazandığım parayı 10 charın mesleğinden kazanamadım o nasıl bir meslektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 he ya 100 k falan para yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 inscription dan nasil para kazanirsunuz yaw anlamadim gitti, bu kadar sig(yumusak g) bir meslek daha bilmiyorum. maliyeti 50g olani 25 e satiyorlar AH da, haydi gel para kazan :)) varsa bir püff noktasi anlatin yaw :) ps: off topik oldu ama idare edin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 İlk darkmoon zamanı trinketlerin questi için gereken destenin kartlarını yapıp satıyorsun. 1-2k ya mal ettiğin kartı 17k ya okuttuğumu biliyorum. İkinci darkmoon zamanı bu biraz azalıyor, 3'ten sonra artık satamamaya başlıyorsun. Ama bu arada 200k falan kaldırıyorsun. Panda da exp boyunca omuzluk ench'i satılır ama. Azda olsa birşey kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 2 charda scroll of wisdom yaptım darkmoon bitene kadar 150 k para yaptım. 1 trinket daha satılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 ya en kötü her gün yaptığın kartları satsan kart başı 1.5 2k kar ediyosun ki bu expansion başında çok daha fazlaydı. inscription açık ara en iyi para getiren meslek expansion başlarında. eskiden JC idi ama mavi gem olayı bozuyor işi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 ben kasabilirim bu arada pmden ulaşırsan halledebiliriz bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Kimseden net bi ses cikmayinca oturdum kastim ya. Uldumdayim lvl 84 hem herb hem alchemy 500+ oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar