Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

profession powerleveling

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selemlar herkese,

casual ötesi oyun stilimle (haftada 2-3 saat) level kasıyorum; scroll of resurrection sağolsun.

oyunu da wotlk çıkmadan bırakmıştım.

profession kasmaya vaktim yok ama makul fiyatlara bu işi yapan arkadaşınız varsa belli bir seviyeye kadar kastırmak isterim (0-450 gibi).

internetteki fiyatlar biraz fazla geldi bana işin doğrusu.

neyse işte durum budur :)
Mesaj tarihi:
bs kastık ah den 10k gold gitti 0-600

alchemy 7k gitti exp bası 0-600 (mastery için 5x living steel 7k da ona gitti)

JC 9.5k gitti 0-600

diğerlerini bilmiorum 2-3 gün içerisinde insc kasıcam ahden yine 7k yı gecmez e hal böyleyken goldu adamlar 1k-1tl oranında satıyor hani gold ta yoksa alınır gerek yok baskalarına acc vermeye.
Mesaj tarihi:
abi sizde sıkıntı var veya çok pahalı realmlerde oynuyorsunuz.

bir de feral druide herb alchemy akar. 1 günde falan fullenir ikisi de. çok çok az paraya.

engineer sakat meslek, yanında maden olsa bile bazen sıkıntı oluyor.
Mesaj tarihi:
engineer önceden miningde elemental toplayabiliyordu daha önce bulutlardan elemental yapıyordu pandada bi olayı kalmadı değilmi para kasmak için? bu arada inscription olan bi charımdan kazandığım parayı 10 charın mesleğinden kazanamadım o nasıl bir meslektir :)
Mesaj tarihi:
inscription dan nasil para kazanirsunuz yaw anlamadim gitti, bu kadar sig(yumusak g) bir meslek daha bilmiyorum. maliyeti 50g olani 25 e satiyorlar AH da, haydi gel para kazan :))
varsa bir püff noktasi anlatin yaw :)

ps: off topik oldu ama idare edin :D
Mesaj tarihi:
İlk darkmoon zamanı trinketlerin questi için gereken destenin kartlarını yapıp satıyorsun. 1-2k ya mal ettiğin kartı 17k ya okuttuğumu biliyorum.

İkinci darkmoon zamanı bu biraz azalıyor, 3'ten sonra artık satamamaya başlıyorsun. Ama bu arada 200k falan kaldırıyorsun. Panda da exp boyunca omuzluk ench'i satılır ama. Azda olsa birşey kalır.
Mesaj tarihi:
ya en kötü her gün yaptığın kartları satsan kart başı 1.5 2k kar ediyosun ki bu expansion başında çok daha fazlaydı.

inscription açık ara en iyi para getiren meslek expansion başlarında. eskiden JC idi ama mavi gem olayı bozuyor işi baya.
  • Yeni Oluştur...