Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Başlıktakı gibi mp3 dosyalarını normal audio cdye çevirebilecek bir program ariyorum. Kolay arayüz tercih sebebidir. Tabi tam tersini de yaparsa birde yemeyip yanında yatılır o programın.[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords]
hella Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 cd ye track şeklinde çekiceksen nero kullan basit bi programdır
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 nero kullaniyorum da o degil. benim yapmak istedigim bilgisayarımdaki mp3 sarkilarini cdye basarken normal müzik cdsine çevirebilmek.[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords]
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Bunu direk yapan bi program varmi bilmiyorum ama mp3 leri wav a donusturup sonra direk neroyla music cd si olarak yazabiliyorsun. mp3=>wav wav=>mp3 islemlerini kolayca yapan bi program olarak Cdex oneririm.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 bende easycdcreator war o yapıyo dırek music cd diyosun[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Peki nero ayni işi görüyor mu? bende easy cd creator yok. hoşuma gitmiyor o ama.[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords]
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 abi lol cd rw war bende. nero geldi beraberinde. nero yu açıp audio cd diosun. orda mp3 leri direk cd ye kopyalıosun. normal müzik cdsi yapıo ztn.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 bence en anlaşılır ve en kolayı alto mp3 maker
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Nero dan ötesi yoktur abicim. Ne yapmak istersen iste program yetiyor insana. Nero da audio cd yapmak hem basit hemde kolay.[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Sagolun arkadaşlar.[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords]
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Nero daha iyi bence. Easy cd creator'da arayüzü süsleyip püslemişler. Üstün bir özelliği yok yani.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 nero yönetir nero tokatlar nero duvardan duvara çarpar nero duvardan duvara döşer[hline]Wasn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Selamlar Arkadaşlar; MP3 dosyalarına takla attırma önerileriniz sırasında bir kişinin çıkıp Winamp DiskWriter eklentisinden bahsedeceğini ummuştum; ama kimse söylemedi. Ben önce Winamp ile Wav'a çevirme işlemi yapar, sonradan CD'ye yazarım. Neyse, tabi ki bu yol buradan anlatılan diğer yollara göre daha çetrefil; fakat ne elde edeceğinizi tam olarak bilebiliyorsunuz. MP3->Wav çevriminde CDex pek iyi değil. Sürükle bırak ile çalışıyordu. Ama CDA->MP3 çevriminde daha iyisi yok. Dönüştürücü esnekliği ile ücretli proramlardan bile iyi. Teşekkürler Albert Faber. http://cdexos.sourceforge.net[hline]HeadShot..!
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 nero o işi yapmıo mu ? easycd creator yapıodu yoksa.. yoksa.. nero o kadar iyi değil mi ? :( eet nero yükledim çok belli oluo di mi..[hline]Arcane'den Paticik halkına süper bir fırsat! Verin reklamınızı , sesinizi bütün foruma duyurun! İmzamda reklam vermek için Tıklayın!
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ya bu arada nickine kılım arkadaşım.. değiştir bence. ne okunabilio ne de söylenebilio.[hline]Arcane'den Paticik halkına süper bir fırsat! Verin reklamınızı , sesinizi bütün foruma duyurun! İmzamda reklam vermek için Tıklayın!
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Easy cd creator nero nun kullanım kolaylığın sahip değil ayrıca easy cd creator bazen cdleri boş yazmak gibi birşey yapıyor neroda hiç öyle birşey olmadı.[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for?
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Ya afedersin neronun her boku var. Wav editor'ü ile mp3'de açarsın. Wav olarak kaydedersin. Farketmez. Zaten wav'e çevirmeye gerek yok. Nero mp3, wav, wma her türlü dosyayı direk yazabilio cd'ye. Kaç kere yazdık yani.[hline]This Cat Scratches Free.
Öne çıkan mesajlar