Sholver Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Arkadaşlar Edonkey p2p programında upload speed inizi düşük tutabilmeniz bir yazılım ile mümkündü bu yazılım hakkında bilgisi olan ve yükleme kiçin tam adres verebilcek olan varsa sevinirim. PS. İş yerindeyim netimde bazı kısıtlamalar var her sayfayı açamıyorum o yüzden direk ftp sine yani downlaod adresine link rica ettim.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 netlimiter sanırım bahsettiğin program.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Port problemim yüzünden yahoo.com,google.com u bile açamıyorum,o yüzden yardım istiyorum.Link verebilirsieniz mümkünse dosyaya sevinirim.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Net Limiter[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar