SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 gw2 accountumda full exotic mystic bowlu dungeon daggerlı thief bulunmakta. 400 leatherworking ve 300 cooking var. 1.50 gold bulunmakta. pandalı ve içerisinde warlock/mage karakterlerinden biri olan bir account arıyorum. karakterin 90 olması gerekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Ya hiç GLORIOUS MMO WOW acc ile shit tier gw2 acc aynı değerde olur mu lolz? GW2 dediğin balonu patlayan sıradan bi multiplayer tps, dünyanın en iyi MMOsu wowla takas etmek istiyorsun bide. Üstüne kaç para vereceğini söyle de insanlar ona göre değerlendirsin. Bide paşam lütfetmiş 90 karakter olmasına gerek yok demiş ya hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 pardon atlamışım onu üzerine 150 tl veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 hacı oyun başlığında trolleyemedin, şimdi de pazar alanına mı sardın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 troll leyemedi çünkü ağzına yedi ban i ilk saniyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 e adam baya haklı, metin2 kalitesi bi oyunla wow takas mı edilir bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 haklı olabilirsiniz de, maddi değerleri ortada oyunların. Yani refund yapar gene panda alırım ama ben hem karakter işe yarasın, hem de mevcuttaki karakterlerimle oynamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Vazgeçtim anet'e güvenim tam. Oyun dursun gerekirse 1 sene sonra açar oynarız. Basıp alıcam pandayı şimdi. Allahtan fakir değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar