Murray Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 2 aydır içmiyordum dün ilk kez yazdığım kızın isteğiyle 3 tane içtim. Amma velakin bugün veya kızla buluştuğumun sonrasından beri canım istemiyor. Mühim olan kafada bırakmak sanırım, elden bırakmak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 sigara içesin geldikçe bana küfret şikayet etmem sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 alkjdsakjdahdkjah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 sigara içilmez mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 en son bi bıraktım 1 ay kadar. final önce geceleme sabahı dayanamadım öle başladım tekrar bu bırakma prosesinde 11 kilo aldım 1 ayda. o yüzden gebersem bırakmam daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Ahah salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar