nedanko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Kasim ayi geliyor. Bilmeyenler icin, movember oldukca unlu erkekler icin calisan bi yardim kurulusu. Her yil kasim ayinda aktif oluyolar ve bagis topluyolar, erkeklerin muzdarip oldugu hastaliklarin arastirmalarina vs yardim yapiliyor. Destek vermek icin biyik birakiyosunuz. Neden biyik biraktiginiz sorulunca movember kampanyasi icin diyosunuz, en kotu boyle bile destek oluyosunuz. Ya da daha da destek olmak isterseniz bi sayfa aciyosunuz movember.com'da, onu arkadaslarinizla, esle dostla paylasiyosunuz, insanlar sizin sayfaniz usttunden yardim yapiyor kredi karti vs ile. Biyik birakmak onemli bir parcasi bunun. http://au.movember.com/uploads/images/Home/About%20Movember/ABOUT_3.jpg http://au.movember.com/about/ Biyiklari birakalim arkadaslar. Isterseniz ayin birinden 30 una kadar birakin sayfada yazdigi gibi, isterseniz simdiden baslayin amaciniz daha uzun bi biyik birakmak ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 sütyen rengimizi yazsak facebooka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ten rengi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 benim bıyık başbagan gibi oluyor ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 O zaman movember paşalı olursun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Soris said: O zaman movember paşalı olursun kardeş ahahah :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 sadsadasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 10 yaş büyük gösteriyorum bıyık bırakınca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Türkiye'de bir çok kız destekliyor zaten yıllardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 7/24 bıyıklıyım. bıyık iyidir. asansörde faketen cep telefonunu çıkarıp tuş kilidi açıp kapatmak yerine bıyıklarımı büküyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Hem cinslerimin azalması sürüdeki dişiler tarafında damızlık olarak kullanılma ihtimalini arttırdığı için bu uygulama ilgimi çekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Soris said: O zaman movember paşalı olursun kardeş kaliteli (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 valla benim bıyıkda direk aşağıya doğru uzuyor.ileriki zamanlarda yeniçeri bıyığaına doğru yol alıyor.ha liboşumsu badem bıyık bırakmaktansa bu daha iyidir iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 peh biraz gaz olun ya, bi ben gaz ciktim anasini satiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Is yerinde yapiyoruz biz bunu. Fun fun fun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Londra da pek çok erkek katılıyor. Eşimin iş yerinde 3 kişi her sene bıyık bırakıyor movember'da :) ben de ucundan katılırım belki bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 nedanko said: peh biraz gaz olun ya, bi ben gaz ciktim anasini satiyim. bende katıldım bakalım aranıza 15 dkdır aynanın karşısındayım, ama olmadı be abi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 facebookta meyve sebze yazan kızlara demediğimizi bırakmadık. şimdi hangi yüzle bıyık bırakıp sorana da: movember kihkih diyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ya bende tecavuzcuye benziyodum ilk zamanlar o yuzden hep cekiniyodum, israr edince duzeliyo bi sure sonra bi kac haftada, 2-3. gecen sene de bizim sirket birakti ben o yuzden birakmadim, pasif katki verdim. ben bi kac aydir birakiyom gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 lüzumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar