KAPTAN Mesaj tarihi: Nisan 25, 2001 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2001 * LEAVE THE DOOR DECEMBER -> Kapiyi aralik birak ( Newbie ' yiz ya daha kapıyı acamıyoruz ) * WHERE IS THE VENDOR WHO I PUT? -> Nerede bu kodumun tezgahtarı ?! ( Tezgahtar gene dukkan da yok ) * CLEAN FAMILY GIRL -> Temiz aile kizi ( Adetlere gore kız isteyemiyoruz ama soylemler aynı ) * YOUR HAND IS ON THE JOB, YOUR EYE IS ON PLAYING -> Elin iste gozun oynasta ( Madende saga sola laf atanlar icin ) * SENSITIVE MEAT BALL -> Icli kofte ( Turk restorantına gidecek yabancı arkadaslara yemek tavsiyesi yaparken ) * URINATE QUICKLY, SATAN MIXES -> Acele ise seytan karisir. ( Madene gideceksin uzerinde ne var ne yok bırakıyorsun bankaya diger taraftan arkadaslar sıkıstırıyor. Madene geliyorsun bir bakıyorsun kazma yok !!! ) BUNDAN SONRASI SIZIN HAYAL GUCUNUZE KALMIS * IT'S NOT A FEAST DAY, IT'S NOT AN OUTHING, WHY DID MY BROTHER-IN-LAW KISS ME? -> Bayram degil, seyran degil, enistem beni niye optu? * BETTER THAN THIS, APRICOT IN DAMASCUS -> Bundan iyisi Sam'da kayisi * THERE IS NO SATURATION TO HER OBSERVATIONS -> Onun gozlemelerine doyum olmaz * MAN DOESN'T BECOME FROM YOU -> Senden adam olmaz * YOU ARE LIKE STONE, MY HORSES TO YOU -> Tas gibisin, atlarim sana * HE WHO SHITS WITH DETERMINATION WILL BREAK THE MARBLE -> Azimle sican mermeri kirar * MASTER!!! DO SOMETHING BURNING-TURNING IN THE MIDDLE -> Usta!!! Ortaya yanar doner bisi yapsana * SHE IS SUCH A MOTHER'S EYE GIRL -> Ne anasinin gozu kiz * IN EVERY JOB THERE IS A NO -> Her iste bir hayir vardir * ENTER THE DESK -> Siraya gir * HOW HAPPY TO ME, HOW HAPPY TO I'M TURKISH SAYER -> Ne mutlu bana, ne mutlu Turkum diyene
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 25, 2001 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2001 zuhahahahahaahahah :-) :-) :-) devam devam...yanindayiz...
Beowulf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2001 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2001 Zuhahaha abi ben bişey demiyom 2. kez beni uzun bir zamandar sonra bağıra bağıra kopardın Allah'ta seni güldürür inşallah.Muhahahah
Divin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2001 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2001 Beowulf yuh yani bu kadarda kopyacı bi milletmiyiz ya :-? Ehuehue kedi aha bak straticsin moderator u gelmiş :-)
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 net kopyacıları sizi ehe[hline]Camelot Knight Avalon
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Daha güzeli var onların. Look my ram. I am an Anatolian child. If I put, you sit. Bak koçum. Ben Anadolu çocuğuyum. Kodum mu oturursun.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
Öne çıkan mesajlar