KAPTAN Mesaj tarihi: Nisan 25, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2001 * LEAVE THE DOOR DECEMBER -> Kapiyi aralik birak ( Newbie ' yiz ya daha kapıyı acamıyoruz ) * WHERE IS THE VENDOR WHO I PUT? -> Nerede bu kodumun tezgahtarı ?! ( Tezgahtar gene dukkan da yok ) * CLEAN FAMILY GIRL -> Temiz aile kizi ( Adetlere gore kız isteyemiyoruz ama soylemler aynı ) * YOUR HAND IS ON THE JOB, YOUR EYE IS ON PLAYING -> Elin iste gozun oynasta ( Madende saga sola laf atanlar icin ) * SENSITIVE MEAT BALL -> Icli kofte ( Turk restorantına gidecek yabancı arkadaslara yemek tavsiyesi yaparken ) * URINATE QUICKLY, SATAN MIXES -> Acele ise seytan karisir. ( Madene gideceksin uzerinde ne var ne yok bırakıyorsun bankaya diger taraftan arkadaslar sıkıstırıyor. Madene geliyorsun bir bakıyorsun kazma yok !!! ) BUNDAN SONRASI SIZIN HAYAL GUCUNUZE KALMIS * IT'S NOT A FEAST DAY, IT'S NOT AN OUTHING, WHY DID MY BROTHER-IN-LAW KISS ME? -> Bayram degil, seyran degil, enistem beni niye optu? * BETTER THAN THIS, APRICOT IN DAMASCUS -> Bundan iyisi Sam'da kayisi * THERE IS NO SATURATION TO HER OBSERVATIONS -> Onun gozlemelerine doyum olmaz * MAN DOESN'T BECOME FROM YOU -> Senden adam olmaz * YOU ARE LIKE STONE, MY HORSES TO YOU -> Tas gibisin, atlarim sana * HE WHO SHITS WITH DETERMINATION WILL BREAK THE MARBLE -> Azimle sican mermeri kirar * MASTER!!! DO SOMETHING BURNING-TURNING IN THE MIDDLE -> Usta!!! Ortaya yanar doner bisi yapsana * SHE IS SUCH A MOTHER'S EYE GIRL -> Ne anasinin gozu kiz * IN EVERY JOB THERE IS A NO -> Her iste bir hayir vardir * ENTER THE DESK -> Siraya gir * HOW HAPPY TO ME, HOW HAPPY TO I'M TURKISH SAYER -> Ne mutlu bana, ne mutlu Turkum diyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 25, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2001 zuhahahahahaahahah :-) :-) :-) devam devam...yanindayiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowulf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2001 Zuhahaha abi ben bişey demiyom 2. kez beni uzun bir zamandar sonra bağıra bağıra kopardın Allah'ta seni güldürür inşallah.Muhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2001 Beowulf yuh yani bu kadarda kopyacı bi milletmiyiz ya :-? Ehuehue kedi aha bak straticsin moderator u gelmiş :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elming Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 net kopyacıları sizi ehe[hline]Camelot Knight Avalon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Daha güzeli var onların. Look my ram. I am an Anatolian child. If I put, you sit. Bak koçum. Ben Anadolu çocuğuyum. Kodum mu oturursun.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar