clabnick Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 NOT: KARGO ALİCİYA AİTTİR. NOT: OYUNLARİN HEPSİ PAL BOLGE 2 KODLUDUR.PROMO PYUNLARDIR. msn:[email protected] skyp:clabnick cep:0543 599 37 56 turkcell ------- PROMO OYUNLAR -------- NOT: Promo oyun oyun firmaları tarafından hediye olarak verilmiş oyunlardır.tamamen orjinaldir ve full oyunlarla %100 aynıdır.tek farkı üstlerinde SATILAMAZ ifadesi yer almasıdır.Promo oyunun ne oldugunu bılen bılıyor zaten boş muhabbet soruları sormayınız lütfen.internettende araştırabilirsiniz google diye birşey var.. 7 ADET PS3 OYUNU 75 TL KİLCAL CİZİK BİLE YOK HİCBİRİNDE KENDİ SEFFAF KUTULARINDA KUNG FU RİDER KUTUSUZ SOCOM:CONFRONTATİON KUTUSUZ GHOSTBUSTERS:THE VİDEO GAME KUTUSUZ RESİSTANCE 2 KUTUSUZ MAG KUTUSUZ PLAYSTATİON MOVE HEROES KUTUSUZ EYEPET MOVE EDİTİON KUTUSUZ AYRIYETTEN ELİMDE KUTULU ŞU OYUNLARDA VAR -------KUTULU KİTAPÇIKLI OYUNLARIM ----------- CONAN - KUTULU KİTAPÇIKLI 20 TL WOLFENSTEİN 20 TL TUROK 20 TL TOM RAİDER UNDERWORLD 20 TL DEMON'S SOULS 2. bölge 45 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 satılmaz yazıyor ama sen satıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 troll yasak ama sende yapiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 PS3 de bölge yok ki? Multiplayer için mi regionları yazdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 BonePART said: PS3 de bölge yok ki? Multiplayer için mi regionları yazdın? var dostum bölge 1- 2 -3 4 kodlu olarak var.. aynen öyle multı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 BonePART said: PS3 de bölge yok ki? Multiplayer için mi regionları yazdın? Çalıştırmak için kısıtlama yok ama aslında var, bazı multiplayer özellikleri ve addon'lar için kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Bende öle biliyorum yane multiplayer server belirlemek dışında bi işe yaramıyor. BAyadır doğru düzgün oyun almadım da değiştirdiler mi dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 70 TL güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar