BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 zamanında bi nils holgerson üretmişler bütün sanayi nils üzerine ülkenin net ihraç kalemi
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 http://www.retailwiki.nl/wiki02/images/NilsHolgersson.jpg
copry Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 BabacumMostors said: http://2.bp.blogspot.com/-nrFCaOZ7P00/T-NSpGPz2_I/AAAAAAAAENc/AxB_u8koSew/s640/japanese-chinese-korean-girls-comparison-560x291.jpg şöyle bir şey buldum Korelilerden nefret ediyo sanirim cizen
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 kız istemiş vermemişler ahahsdf
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 bu arada isveçin havasında suyunda kesin bir şey var annesi babası senelerce isveçte çalışmış hatta kendisi de isveç doğumlu bir arkadaşımız var, ki kendisi 2 yıl önce geri döndü yerleşti oraya, adamın annesi babası 160 cm civarındalar herif 200 cm anne kısa baba kısa adamın tipine bakıyorsun sütçüden olmadığı belli ama uzun.. isveçte var bir ibnelik ama bakalım
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 abi adamlarin bisi uretmesine gerek yok, bi ton nobelleri var, bilim alaninda gucluler, adamlar yazilimci oluyo saglam yazilimci oluyo, tasarimci oluyo saglam tasarimci oluyo. kendi sektorumden biliyorum yani. cok yetenekli adamlar. avrupanin jewishleri gibi, adamlar ne yaparsa basarili oluyo.
marksman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 BonePART said: Quo-Vadis said: İsveç Norveç diyenler Polonya yi bir görsün. İsveçede Norveçe de gittim. Polonyalı kızlarıda Erasmuda gördüm. Evet Polonyalılar güzel daha doğrusu fettan. 2 tane kız 10 tane Türkü donunda salladı ben köşede katıla katıla gülerken. Ama İsveç ayrı. Kuğu gibi hatunnar at gibi adamlar. -20 derece ben tshirt üstüne kazak üstüne kapişonlu üstüne mont atkı bere giymişim adam yanımızdan underarmorla koşark geçti ve 1 2 deil. Barda içiyoruz sigara içmeye çıkıyoruz kızlar mini etekle sokakta sigara içiyo biz utanmasak pantalonun altına aşortman giyicez paçaları çoraba sokup. Gen havuzları iyi abi. Çok iyi. İsveçte 3 tane şişman adam gördük 2 si zenci biride Türktü zaten sağolsun abi bize yol yordam tarif etti. İtalyan erkekleri seksi diyo ya kızlarımız mesela sittirsinner. Bildiğin Türk İtalyanlar tek fark cevşen yerine haç takıyo. Adıda mahmut değil marko. İtalyan kızlarda öle. Bi hatun vardı Türklerle çok iyi arkadaştı ben 1 aya yakın Türk sandım hatunu. Sonra örendim Francescaymış adı. biraz daha anlatsana abi ne güzel gidiyordun :)
DrStein Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 copry said: BabacumMostors said: http://2.bp.blogspot.com/-nrFCaOZ7P00/T-NSpGPz2_I/AAAAAAAAENc/AxB_u8koSew/s640/japanese-chinese-korean-girls-comparison-560x291.jpg şöyle bir şey buldum Korelilerden nefret ediyo sanirim cizen Marco Polo'nun anlattıklarından çizmiş herhalde o devirlerde. Köpek başlı insanlardan, değişik hayvanlardan bahsetmemiş ama.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 seçilmişler arasından alınacak average lara bakarsanız çin>japonya>>>>kore olacaktır aslında.
darkwingduck Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Ben gidicem bi oralara. anlatırım size artık.
Seele Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 nasil egleniyormuyuz abv paticik.
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 egleniyoruzda soruyu ogrenemedik hala Nden sonra bizi yine hayal kirikligina ugratma sdf
Seele Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 bende aldim cevabimi sagolun.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Soru ne idi ve cevabı ne ? Yaz şuraya da başımıza gelirse bilelim. Forum lar bunun için var bilginin paylaşılması için. Bak senin konu sayesinde İsveç i ve Norveç i çözdük, Polonya dan geçtik,Çin, Kore ,Japon kızlarının meziyetlerinin tartışması geçti. Sonuç herkes kendi fikrinde kaldı, ama Soru ve Cevabı nı öğrenemedik.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Bu arada tam tamına 12 sayfa yazılmış , Bu Kore ,Japon ve Çin kızları bizim Yağız Paticik Delikanlısının hayallerini süslüyor anlaşılan. Gerçi Sanırsam Kız olsun Yeter durumu var galiba.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 geyik olsun yeter. konuşacak eğlenceli konu açtın da katılmadık mı Que?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 dasaa içinde meme olmayan konuya bu kadar ilgi gösterdi.. o derece.. uzak doğuluda meme yok lan
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 memeye hayır! memeler kolay sarkıyor! yaşasın küçük memeli kızlar!
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 dasaaa said: geyik olsun yeter. konuşacak eğlenceli konu açtın da katılmadık mı Que? doğru diyon asyalı kız vardı da biz mi öpmedik ? dimi.
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 o kadar emin olmayin olm asyali var, asyali var
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 eh orasi oyle, dunya nufusunun 60% sadece asyada yasiyo. ne ararsan var bu kitada.
DrStein Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Vietnamlı kız arkadaşım var yazmıştım, hiç prim yapmadı forumda. Bu ayrımcılığa hoş bakmıyorum arkadaşlar. Tutturmuşsunuz, japondu, koreliydi, hızır idi yunus idi :(
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ben tiksiniyorum bunlardan, otobüste falan yanınıza oturunca pis kokuyor. sümüklü bıyıklı, derileri lekeli. ıyyy
Öne çıkan mesajlar