Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 emaleth teyzeniz utanmadan sunar... 1- 77 ikiye bölünmez, çünkü `seven`ler ayrılmaz ... 2- Hakan Peker, tahin pekmez ... 3- Kadının biri limana gitmiş hamile kalmış, neden? Reisin takası gelmiş 4- Hakan taşıyan hiç pikniğe gidememiş, çünkü; güz gülleri gibiymiş hiç bahar yaşamamış 5- Adamın biri yarın ölücem demiş. Yarmışlar ölmüş 6- Iki adam hiltonun tepesinden atlamış biri ölmüş biri ölmemiş, çünkü ölenle ölünmez... 7- Iki arkeolog kazı yapıyormuş kaz dayanamamış ölmüş 8- Kucukken `bu cocuk yaramaz dediler` buyudum ve artik yarabiliyorum... 9- Yumurtayı sahanda mı istersin, deplasmanda mı 10- Kadının biri misafirlikten dönerken hamile kalmış, neden? Kapıya kadar geçirmişler not: acıdığım için sadece 10 tane yazdım :P *utanır, hebele hübele diyerek uzaklaşır* [Bu mesaj Emaleth tarafından 11 Şubat 2002 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 Senin gibi bir güzele böyle iğrenç şeyler yakışıyormu. * Hala kulaklarına hayret eder * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcheroN Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 oyoyoyy... tey tey teyy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 salgına yakalandı teyzemizde galiba, yakın zamanda iyileşmesi dileği ile..[hline][b];) !!buShİ buShİ!! ;)[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elminster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 frp gecmisimde cok onemli yeri olan hic unutamadigim igrenc espridir: ... (Zorlu bir savas ortasi, etraf yaratik dolu) Grim: Bu round yine onumdeki ayni yaratiga saldiriyorum. DM: Tamam, kac attack'in var bu round? Grim: Ekose attack'im var.. ... Eheh, o kendisini bilir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 Attack=etek :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 Lasatami ciddi olamazsın!?!? Sende emaleth!?!?! İMDAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 "Hakan Peker, Tahin Pekmez..." Nedense sadece bu espride kafamı iki elimle tutup başımın önüne eğmek ihtiyacında bulundum. Sadece bulunmadım, aynı zamanda y üzsüzce gerçekleştirdim bu ihtiyacımı. Gerçekten iğrenç bir deneyimdi. Buradan bunu yapmamı sağlayan insalara teesüflerimi iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 bone bide doru yazsan anlıcaz he :) yarmışlar ölmüş zuahhaha. koptum onu okuyunca zati biliodum ama yinede koptum... sonra annem geldi birleştirdi we ben bunu yazdım şimdi size.[hline]So many times its hopeless dark and gray, And other times its hope that saves the day... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 iğrenç *Yere düşer bayılır. Bikisel hayata girer.*[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granader Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 benjede kötü *dayanamaz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcheroN Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 ztn topicde de öyle yazıyo.. doğal olanı kötü olması yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 Lawful Ewil Jokes ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disablemen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 ztn ablamda güsel olsun dememiş ki götü espiler demiş we amaçına ulaşmış[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disablemen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 bizde yapalım götü espiriler bizim başımız kelmi - bir adam burası boş mu demiş diğer adamda arçelik demiş - a çocuğu b coçuğuna sana kıllık yapiim mi demiş b cocuğu hayır demiş a çocuguda ne güzel içine kıllarını koyarsın demiş (aslında herkez bilodur ama olsun bilmeyen wardır belki :P )[hline][Bu mesaj disablemen tarafından 11 Şubat 2002 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 enablewomen[hline]So many times its hopeless dark and gray, And other times its hope that saves the day... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 Temel Fadime'ye evinin boş olduğunu söyleyip akşam eve davet etmiş. Fadime kabul etmiş ve akşam Temel'in evine gitmiş ama Temel'lerin ev boşmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 sicak bir yaz gunu trafik polisinin biri kavsakda durup gunluk islerini yaparken adamin birini bir penguen'i kanadindan tutup gezdirirken gormus once gozlerine inanamamis, hemen adamin yanina gidip "bu sicak havada penguen'i oldurecekmisin, onu hemen ayvanat bahcesine gotur"demis. adamda tamam diyip olay yerinden uzaklasmis. ertesi gun ayni yerde ayni adami tekrar gorunce polis once sasirmis sonrada hesap sormak icin yanina gitmis, bizim penguenli arkadasda cevap olarak,"dun hayvanat bahcesine goturdum, bu gunde sinemaya goturecegim" demis. digerleri kadar kisa degil ancak hayatimda duydugum en kotu espiri..[hline]3818357 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcheroN Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2002 sonracıma.. bigün temel ile dursun dolaşmaya çıkmışlar bi tepeye gelmişler.. yüksekten etrafa, manzaraya bakıyolar dursun eliyle sağ tarafı işaret etmiş: -ula temel şu ormana bak ne güzel gözükii.. demiş.. temel de: -ula ağaçlardan bişey göremiyrum kii.. demiş.. ıyy...:-D *kaçarr* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ooofof Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 'Ne var?' 'Ney yok, zurna var.'[hline]And içtim Türk Dilini doğru kullanmaya ve kullandırtmaya. :) Drachenfels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ianTHEian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Tony bileyır'da Baykal bilmeyır mı? :P:P:P [sam' e burdan sevgiler icabında, Murat Birsel'e[?] de ][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Cidden güzeller,bir daha okusun herkes :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ameleth bunalımda falan degilsin insallah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Türkler Türkü dinliyor, İngilizler İngilüz mü dinler?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 laist bazı şeyler de eskide kalsın ama dimi ? anlamayıp,kaldıramayıp abuk sabuk mesaj atanlar olabilir şu anda forumda.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar