Eno Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Eveet.. Yoğun uğraşlar sonucu oyuna girebildim. İlk olarak, çoğunluğun oynadığı 9. serverda bir human warlock yarattım. Başladım oynamaya. Derken server çöktü. Çökünce, bende o düzelene kadar diğer serverlara bakayım dedim. 4. servera girdim. Bir undead warlock yarattım. Level 3 fln oldum. Sonra farkettim ki pek lag yok burada. Pingime baktım, 300-500 arası değişiyor.. Çıktım oyundan, ve 6. servera girdim. Burada da ping 400-500 arası değişiyor... Buradan da çıkıp tekrar 9 a girdim. Ancak burada ping diğerlerine göre çok daha yüksek. 700-850 arasında değişiyor... Şimdi sorarım size, bu pingleri kontrol etmeden mi başladınız oyuna? :) Ben 4. serverda devam etmeyi düşünüyorum. Aralarında ciddi bir fark var.. Karakter adı Enes. Undead Warlock um. Oyuna gelince. Beklediğimden güzel gözüküyor. Tabi zamanla karar verilecek birşey. Oynanış rahat. Kontrollere alışmaya çalışıyorum.. Biraz daha alışınca, iyice akacaktır oyun.. Sistemi de pek fazla yormuyor. Herhangi bir grafik hatasına, ölmeyen yaratığa, vs rastlamadım. Yani şu ana kadar oyun benim için çok pozitif. Tabi daha çok yeni... Zamanla görücez... Şimdi ben tekrar oyuna gidiyorum.. Hepinize iyi eğlenceler.. Not: Neden en yüksek ping olan serverda başladınız, onu da bir öğrenmek istedim? :)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Eğer dediğin gibiyse bende 4. server da başlayabilirim tabi ben indirene kadar OB bitmezse ( Kesin bitiş tarihi belli mi ) veya cd bulursam.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Şimdi 4'e mi geçelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ben de horde oynamak istiyodum zaten :) 4 e giriyim ben de o vakit, dl bitince[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ben 9 daydım bi kaç horde kestim zaten aman gelmeyin :P[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Oyunu çektiyseniz gönderebilirmisiniz?[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ben de olsa keşke anılarımı anlattım sadece =) 3 günlük oynayabildim sadece :([signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 biz 4 kisi server 16 dayiz.horde orc,troll oynuyoruz.ping bana 350 civari ama omen e 500-1000 arasi deisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 o birazda oyuncu cokluguyla ilgili biraz oynadiktan sonra her iki serverda da lvl 10 a ulas sonra bak bakalim hangisinde oyuncu cok. Yani bu benim yegane fikrim. ehehehehe[signature][hline]Smanchi LvL 19 Night Elf Rogue Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Eno özeline bakar mısın?[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ewt aslinda server 9 un pingleri baya yuksek...ben iste ilk orda basladim latency i farkedene kadar gelmistim baya o yuzden dewam edeyim dedim yoksa 800-1200 gibi ping aliorum yani [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 09 Kasım 2004 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 East Sever 4. Pingleri bizim icin de gayet guzel geldi. Horde oynuyoruz Undead ! Nick : Bayan ... bekleriz... Zaten 4. server ilk pvp serveri sanirim o yuzden cok kisi oluyor, hatta full oluyor.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 O zaman hep beraber 4.server a geçelim.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bizde yani 4 kişi olarak:) 4. serverda başlamayı düşünüyoruz bugün downloadım saat 2-4 arası bitmiş olcak inş. hemen girip pingleri kontrol edicem bizim içinde ii olursa pingler bizde orda başlıcaz........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 lol server 9 en güzel server bırakılmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Valla lvl 12 yaptığım 3. karakter oldu bu 9 u bırakmayı düşünmüyorum : )[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Valla bende pingler pek farketmedi , ikisinde de aynı sayılarda dolaşıyor gibi.. neyse betada böyle idare ederim, aslını alınca bakarınm pinge.. 9 da devam ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar