Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Editörün oyun hakkındaki yorumları ve seçilmesi gereken server hakkında bilgilendirme...

Eno

Öne çıkan mesajlar

Eveet.. Yoğun uğraşlar sonucu oyuna girebildim. İlk olarak, çoğunluğun oynadığı 9. serverda bir human warlock yarattım. Başladım oynamaya. Derken server çöktü. Çökünce, bende o düzelene kadar diğer serverlara bakayım dedim. 4. servera girdim. Bir undead warlock yarattım. Level 3 fln oldum. Sonra farkettim ki pek lag yok burada. Pingime baktım, 300-500 arası değişiyor.. Çıktım oyundan, ve 6. servera girdim. Burada da ping 400-500 arası değişiyor... Buradan da çıkıp tekrar 9 a girdim. Ancak burada ping diğerlerine göre çok daha yüksek. 700-850 arasında değişiyor... Şimdi sorarım size, bu pingleri kontrol etmeden mi başladınız oyuna? :) Ben 4. serverda devam etmeyi düşünüyorum. Aralarında ciddi bir fark var.. Karakter adı Enes. Undead Warlock um.

Oyuna gelince. Beklediğimden güzel gözüküyor. Tabi zamanla karar verilecek birşey. Oynanış rahat. Kontrollere alışmaya çalışıyorum.. Biraz daha alışınca, iyice akacaktır oyun.. Sistemi de pek fazla yormuyor. Herhangi bir grafik hatasına, ölmeyen yaratığa, vs rastlamadım. Yani şu ana kadar oyun benim için çok pozitif. Tabi daha çok yeni... Zamanla görücez...

Şimdi ben tekrar oyuna gidiyorum.. Hepinize iyi eğlenceler..

Not: Neden en yüksek ping olan serverda başladınız, onu da bir öğrenmek istedim? :)[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

East Sever 4. Pingleri bizim icin de gayet guzel geldi. Horde oynuyoruz Undead ! Nick : Bayan ... bekleriz...
Zaten 4. server ilk pvp serveri sanirim o yuzden cok kisi oluyor, hatta full oluyor.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...