erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ben türkiyeden kredi kartı ve abd adresiyle kaydettiğim bir paypal hesabı kullanarak aldım premium. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Bu tip şeyleri telefonda ya da tablette kullanmaya çalıştığımızda internet kullanımı nasıl oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 erucalavera said: ben türkiyeden kredi kartı ve abd adresiyle kaydettiğim bir paypal hesabı kullanarak aldım premium. olmadı abi bir türlü, fake paypalım da limited'a geçti iyice kilitlendim. yok mu yardım edecek birisi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 US paypal ve VPN ile aldim ben, sorunsuz kullaniyorum. SecurityKiss gibi beles bir VPN ile dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 iyi de paypal hesabımı limiteda aldı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 oo çok iyiymiş, register ederken uk'ye geçtim vpn ile, pc'den catır catır yaptım listemi, bulamadığım şarkıda yok, çok iyi oldu bu program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paypal sorunu o, paypal bilene soracaksın onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Pandora varken yuzune bile bakilmamali gercekten. Pandoranin radyosu off the charts. Inanilmaz. Spotify populer muzik icin daha iyi ama sanirim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Bunda önceden açılan radyolar silinemiyor mu yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohaybetion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Son gelişmelerle yasa değişikliği yüzünden, ülkemizde müzik dinlemede bir telif hakkı sorunu yaşıyoruz. Fizy gibi yerli siteler de bu yasadan nasibini aldı. Oldukça geniş olan arşivi artık bir elin parmaklarıyla ölçüşüyor nerdeyse. Bununla da kalmadı çoğu dış müzik servisleri de Türkiye'ye yayını kapattılar. Fizy bıkkınlığı ile araştırma yaparken Spotify servisini keşfettim. Araştırdım ve kullanmaya başladım. Türkiye'ye servisleri yok. Üye olamıyoruz. Vpn almamız gerekiyor; Beartunnel önerimdir bu konuda. Vpn modunda üye oluyoruz ve "client"i indiriyoruz. Vpn açıkken de kurulum yapıyoruz. Programs girdikten sonra vpn ile işimiz kalmıyor bir daha. Sadece problem olursa arada vpn ile giriş yapıyorsun. 2 hafta oldu ben kullanmaya başlayalı, şu ana kadar vpn sıkıntım olmadı. Bu indirdiğimiz program oldukça başarılı, uygulamalara sahip ayrıca. Last.fm gibi. iTunes izleri görülüyor. Çok amaçlı. Arşivleri çok geniş, sanırım piyasadaki en geniş arşive sahip.. www.spotify.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 hojgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 spotify alternatifi neler var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 forum.paticik.com/read.php?5,6705379,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar