Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spotify Radyo

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
VPN ya da paralı üyelik filan olmadan dinleyebiliyorsunuz bunu artık beleşe. Bir kere Security Kiss filan kullanıp (VPN gerekmeye bilir, yıl oldu ben üyelik alalı) üyelik almanız gerek normal Facebook hesabınızla, sonra ücretsiz iOS ve Android üzerinde dinleniyor. PC'yi bilmiyorum, program kurulu değil şu anda.

Aupeo! gibi radyolardan farkı onların IFPI gibi kurumlarla çalışması ve 2m kadar şarkı sunması, Spotify Radyo'nun ise 18m'lik tüm arşivini kullanması.

Ek bir özelliği de tüm Spotify arşivinden playlistler hazırlayıp para vermeden o playlistleri on-demand çalamasanız bile o listeler üzerinden radyo dinleyebilmeniz.

Bakın derim bir.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Daha önce Amerikan IP olmadan çalışmıyordu, bir deneme sürümü vardı sadece çalıştığı.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
TR'ye açılmadı, yok. Radyo için IP kontrol etmeyi bıraktılar. Bir kere US ip ile üye olunca ücretsiz radyoyu buradan da kullanabiliyorsunuz. Bunu diyorum. Eskiden ücretsiz kullanmak için sürekli US ip gerekliydi.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Güzel geliyor bana, gelende playlistlerim üzerinde kullanıyorum, memnun kalıyorum. Pandora en iyisi ama onun için sürekli VPN açık olmalı işte, bir de arşivi bunun onda biri filan.
Mesaj tarihi:
bende spotify la basladim onla gidiyorum arayipda bulamadigim bi sarki olmadi saniyorum. kiz arkim daha cok seviyo gerci operaci o, sanirim hepsini buldu o dinledigi seylerin. aile paket yok gerci o kotu, iki tane hesap alman gerekiyo iki kisi icin eger premium kullaniyosan.

ayni anda dinleyince digerini otomatik stop yapiyo, pratik olarak mumkun gozukmuyo tek hesap share etmek.

bu arada public playlistlerden boyle dinlenesi playlistler var mi? muzikten cok uzakta kaldim senelerdir. Sean Parker'in hipster international listesi cok hosuma gitti, zaten adami severdim simdi muzik zevkide hosuma gitti adamin.

baska playlistler biliyosaniz guzel olur, kesfedeyim guzel muzikler gruplar.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Benim çok var progressive odaklı playlist. Spotify profili nasıl veriliyordu? Ekleyi ver beni.

Rdio'yu zorunlulukdan bıraktım ben de. Rdio'da tüm mobil cihazlar bir sayılıyor, sync hepsinde aynı oluyor; Spotify'da iPad'e ayrı, Android telefona ayrı sync yapabiliyorum.
Mesaj tarihi:
ekliyim nasi ekliyorum?

edit: soyle bisi olmasi gerek sanirim

http://open.spotify.com/user/napstersean

sag tiklayinca kendi username ine, copy http url gibi bisi var.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bir sen bir de Tim ekli bir. İlk kez profiline girince Send one of your favorite tracks diye bir şey çıktı, hepsi hayatımda dinlemediğim parçalar =)

Bir şarkı yolladım ama ilk kez Spotify hayatımda =)
  • 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...