Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 VPN ya da paralı üyelik filan olmadan dinleyebiliyorsunuz bunu artık beleşe. Bir kere Security Kiss filan kullanıp (VPN gerekmeye bilir, yıl oldu ben üyelik alalı) üyelik almanız gerek normal Facebook hesabınızla, sonra ücretsiz iOS ve Android üzerinde dinleniyor. PC'yi bilmiyorum, program kurulu değil şu anda. Aupeo! gibi radyolardan farkı onların IFPI gibi kurumlarla çalışması ve 2m kadar şarkı sunması, Spotify Radyo'nun ise 18m'lik tüm arşivini kullanması. Ek bir özelliği de tüm Spotify arşivinden playlistler hazırlayıp para vermeden o playlistleri on-demand çalamasanız bile o listeler üzerinden radyo dinleyebilmeniz. Bakın derim bir.
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 zaten kullaniyodun ki parasiz, reklam cikiyo arada. ne degisti ki?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Daha önce Amerikan IP olmadan çalışmıyordu, bir deneme sürümü vardı sadece çalıştığı.
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ha kacirmisim pardon, tr ye acildi yani. super bi habermis. peki paralisi acildi mi biliyo musunuz?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 TR'ye açılmadı, yok. Radyo için IP kontrol etmeyi bıraktılar. Bir kere US ip ile üye olunca ücretsiz radyoyu buradan da kullanabiliyorsunuz. Bunu diyorum. Eskiden ücretsiz kullanmak için sürekli US ip gerekliydi.
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 US ip ile üye olunca da kabul etmiyor. Boşu boşuna da heyecan yaptık.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 spotify usde de yoktu ki, 1 sene filan oldu acilali.
Fin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 pandora falan ola bari vpn yiyomu pandora ?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 US ip ile güzel üyelik alınıyor, nerede alın mıyor? Pandora hep VPN ister.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 spotify'ın tüm özellikleri türkiye'den rahat rahat kullanılabiliyor. yöntemi de gayet basit yani.
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 vpnreactor.com adlı siteden bedava vpn ile üye oldum. çok memnunum bu spotify den
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Spotify'in radyosu o kadar basarisiz ki goz yaslari dokuyorum her seferinde. En azindan klasik rock dinlemek imkansiz.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Güzel geliyor bana, gelende playlistlerim üzerinde kullanıyorum, memnun kalıyorum. Pandora en iyisi ama onun için sürekli VPN açık olmalı işte, bir de arşivi bunun onda biri filan.
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 bende spotify la basladim onla gidiyorum arayipda bulamadigim bi sarki olmadi saniyorum. kiz arkim daha cok seviyo gerci operaci o, sanirim hepsini buldu o dinledigi seylerin. aile paket yok gerci o kotu, iki tane hesap alman gerekiyo iki kisi icin eger premium kullaniyosan. ayni anda dinleyince digerini otomatik stop yapiyo, pratik olarak mumkun gozukmuyo tek hesap share etmek. bu arada public playlistlerden boyle dinlenesi playlistler var mi? muzikten cok uzakta kaldim senelerdir. Sean Parker'in hipster international listesi cok hosuma gitti, zaten adami severdim simdi muzik zevkide hosuma gitti adamin. baska playlistler biliyosaniz guzel olur, kesfedeyim guzel muzikler gruplar.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Benim çok var progressive odaklı playlist. Spotify profili nasıl veriliyordu? Ekleyi ver beni. Rdio'yu zorunlulukdan bıraktım ben de. Rdio'da tüm mobil cihazlar bir sayılıyor, sync hepsinde aynı oluyor; Spotify'da iPad'e ayrı, Android telefona ayrı sync yapabiliyorum.
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ekliyim nasi ekliyorum? edit: soyle bisi olmasi gerek sanirim http://open.spotify.com/user/napstersean sag tiklayinca kendi username ine, copy http url gibi bisi var.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 iPad'de olmuyormuş. Eve gidince yaparım. Sayfanı açabildim ama eklemeyi beceremedim.
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 o benim sayfam degil zaten sean parkerin sayfasi oyle ornek olsun diye vermistim, benim sayfa bu http://open.spotify.com/user/1236441725
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Bir sen bir de Tim ekli bir. İlk kez profiline girince Send one of your favorite tracks diye bir şey çıktı, hepsi hayatımda dinlemediğim parçalar =) Bir şarkı yolladım ama ilk kez Spotify hayatımda =)
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Spotify free mi oldu vpn ile hiçbir sınırlama olmadan dinleyebiliyorum istediğim kadar şarkı sadece reklamlar var
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 US icin PC'de free, evet.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ya premium almak istiyorum beceremiyorum tabi lokalden / vpnden amerikada olan / us kredi kartı olan biri ses etse bana olur mu, gift card alıp bana kodu yollasa ben parayı yollasam falan
Öne çıkan mesajlar