Masakari Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Bağa her gün tatil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Çok şahane.. yarım günü yıllık izinden tam gün düşüyor. Ne güzel demi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Letsgetthesunshine said: ZaugnaKhaldun said: merkez bankası çalışıyor, Anlamıyorum işte bunu sırf bu yüzden bi çok insan işe gidecek. Lan b.k var arife günü eft yapma, 1 gün 2 gün önceden ver talimatı ne olucak, yok ama illa son dakka, gören Nikkei de, Nasdaq da kağıt alıp satıyor sanıcak. Yok olacak olan o gün ya belediyenin ya da özel bi şirketin son dakika faturaları ödenecek, maaş ikramiye vs. talimatları girilecek ki bu da kendi götleklikleri son dakikada ödeme emri, bi nevi belediyede bi haltıma sap olamamış eline iki üç yetki verilmiş elemanın kendini tatmin etme şekli. bir gün fazladan parayı işletiyoruz, 6 haneli bir gelirden bahsederken ayıp oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ozel sektorde ne tatili lan, calisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Çarşamba beyaz yakalılara tatili onayladık ama fabrikaya vermedi patronlar oy birliği ile geçirdiler...2 3 yavşak varda. 1 yıldır mesaili durmadan imalat yapıyor çocuklar ey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 BabacumMostors said: Letsgetthesunshine said: ZaugnaKhaldun said: merkez bankası çalışıyor, Anlamıyorum işte bunu sırf bu yüzden bi çok insan işe gidecek. Lan b.k var arife günü eft yapma, 1 gün 2 gün önceden ver talimatı ne olucak, yok ama illa son dakka, gören Nikkei de, Nasdaq da kağıt alıp satıyor sanıcak. Yok olacak olan o gün ya belediyenin ya da özel bi şirketin son dakika faturaları ödenecek, maaş ikramiye vs. talimatları girilecek ki bu da kendi götleklikleri son dakikada ödeme emri, bi nevi belediyede bi haltıma sap olamamış eline iki üç yetki verilmiş elemanın kendini tatmin etme şekli. bir gün fazladan parayı işletiyoruz, 6 haneli bir gelirden bahsederken ayıp oluyor this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ha bu arada bizim şirkette isteyenlerin yıllık izninden 0,5 gün düşülerek tatil edildi çarşamba günü binada call center çalışanları dışında 4 kişi fln olacağız ben gönüllü olarak kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 BabacumMostors said: özel sektör yarım gün, bizde tam gün oldu ama yarım gün yıllık izinden düşülecek, ben düşmesin diye yarım gün gelip anime izleyip eve dönmeyi planlıyorum çalışanı siksinler bizde de aynı sekide ama ise gelmem hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 BabacumMostors said: Letsgetthesunshine said: ZaugnaKhaldun said: merkez bankası çalışıyor, Anlamıyorum işte bunu sırf bu yüzden bi çok insan işe gidecek. Lan b.k var arife günü eft yapma, 1 gün 2 gün önceden ver talimatı ne olucak, yok ama illa son dakka, gören Nikkei de, Nasdaq da kağıt alıp satıyor sanıcak. Yok olacak olan o gün ya belediyenin ya da özel bi şirketin son dakika faturaları ödenecek, maaş ikramiye vs. talimatları girilecek ki bu da kendi götleklikleri son dakikada ödeme emri, bi nevi belediyede bi haltıma sap olamamış eline iki üç yetki verilmiş elemanın kendini tatmin etme şekli. bir gün fazladan parayı işletiyoruz, 6 haneli bir gelirden bahsederken ayıp oluyor İyi güzel diyosun da bizim bankanın pörtföyünde olanlar vadesiz mevduatlarından ya da KMH hesaplarından bu işlemlerini yaptırıyorlar hali hazırda buna ne buyrulur? Yani kaybedecekleri bir şey hali hazırda zaten yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 o sizin banka ben kendi şirketimin varlıklarına bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 yarım gün yıllık izin mi olur yarım kilo domates vermiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 yarım gün yıllık izin aldıkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 vay anasını ya herkes tatile gidiyo,ben yarın akşam 6 ya kadar çalışıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 yazik lan, turkiyede ozel sektor hala neo-klasik isletme doneminde isliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar