Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçma sebeplerden biten ilişkileriniz

antiban

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

üniversitede kız arkadaşım kızlı erkekli arkadaşlarıyla geç saatlere kadar dışarıda takılmıştı, çimlerde yuvarlanmışlar bi de. kontrol etmiştim o gün sabah yağmur yağmıştı. çimler ıslak olmalıydı. ya yalan söylüyordu yada ıslak ıslak yuvarlanmışlardı. ayrılmıştım agasdfg.

YA AEHAHE
Sosyal ağlarda paylaş

lan aklıma geldi. benim için dünyada yaşamış en önemli canlı olan ölen kedime tekme attı diye baya çıplak ayak kapıdan kafasına çanta ve ayakkabı fırlattığım bi karı vardı.

bir arkadaş grubu kaybetmiştim kendisi yüzünden. üzerine ona yazan bi eleman vardı ona yarandırmak için kendini herkesin ortasında bana diklendi falan. ona dalıp sonlandırmıştım tam olarak dkfhkdf
Sosyal ağlarda paylaş

Üniversite de gotik bir kızla çıkıyordum. İlişkimiz oldukça ateşi yüksekti seks agırlıklıydı ve vahşiydi. 2. ayımızda bir dolunay vakti beni gece yarısı kız arkadaşlarının oldugu eve davet etti. Ayin yapıcaz hayatında almadıgın zevkler tattırıcam sana dedi.

O zamanlar da bu satanist mevzulları dönüyor etrafta. Yok teşekkür ederim dedim kısa bir süre sonrada ilişkiyi bitirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Livered said:

Üniversite de gotik bir kızla çıkıyordum. İlişkimiz oldukça ateşi yüksekti seks agırlıklıydı ve vahşiydi. 2. ayımızda bir dolunay vakti beni gece yarısı kız arkadaşlarının oldugu eve davet etti. Ayin yapıcaz hayatında almadıgın zevkler tattırıcam sana dedi.

O zamanlar da bu satanist mevzulları dönüyor etrafta. Yok teşekkür ederim dedim kısa bir süre sonrada ilişkiyi bitirdim.

Panpa sen yanlış başlığa gelmişşin senin yer bura
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...