Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 merdiven altı düğün salonunda kuru fasülye pilavlı düğün neyinize yetmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 O bayat pastalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Akhlaur said: Senko da raj potansiyeli gördüm. ne alaka lan allah korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Pewpew http://www.youtube.com/watch?v=llZkDFuf3Z4 sdfsdfdsaasdsasdaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 alakasız ama hastalık takldi yaptıkları bölüm çok iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 senko said: 55k ne abi ben eve çıkarken 40k harcadım hemen hemen bekar halimle. 55k cok normal. mağaradan mı çıktın abi eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 yok. ataşehirdeki evden çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 O_O yu siriyuz? 40k? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 o 40kya bi yıllık kira dahil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 imamizer said: üniversitede kız arkadaşım kızlı erkekli arkadaşlarıyla geç saatlere kadar dışarıda takılmıştı, çimlerde yuvarlanmışlar bi de. kontrol etmiştim o gün sabah yağmur yağmıştı. çimler ıslak olmalıydı. ya yalan söylüyordu yada ıslak ıslak yuvarlanmışlardı. ayrılmıştım agasdfg. YA AEHAHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 kiralık eve değildir umarım, 40k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 lan aklıma geldi. benim için dünyada yaşamış en önemli canlı olan ölen kedime tekme attı diye baya çıplak ayak kapıdan kafasına çanta ve ayakkabı fırlattığım bi karı vardı. bir arkadaş grubu kaybetmiştim kendisi yüzünden. üzerine ona yazan bi eleman vardı ona yarandırmak için kendini herkesin ortasında bana diklendi falan. ona dalıp sonlandırmıştım tam olarak dkfhkdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Of Aras al beni. http://i.imgur.com/PhAU6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 şişmanlamaya başlıyordu. 1.69 boyu vardı 52 kiloydu ama son 1 ayda 3 kilo almıştı iyiye gitmiyordu hiç. sen şişmanlıyosun diyerek ayrıldım şişmanlardan nefret ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 40k dediğiniz orta ve üstü beklentileri olan bir çiftin yeni evlerini döşerken çıkacakları normal bir rakam, vaktim olasa kalem kalem yazsam hak verirsiniz sizde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 izlenimlerimden yola çıkarak senko sanırım çift değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 kart ekstresi dizimin üzerindeydi, yaptığı harcamaları kontrol ediyordum. bişi göstermek için elini ekstre kağıdına koydu, bu sebeple ayrıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 SekerPembe said: kart ekstresi dizimin üzerindeydi, yaptığı harcamaları kontrol ediyordum. bişi göstermek için elini ekstre kağıdına koydu, bu sebeple ayrıldım. İŞTE BU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 En heyecanlı yerinde bitirmiş yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Çıktıgım kızlardan biri 3 ya da 4. çıkışımızda ben sana arabanı sattırım ben bu modeli sevmiyorum dedi. İçimden oha dedim ve ertesi gün bitirdim ilişkiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Sabahına mesaj attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 CthuLhu said: Sen beni kesin aldatacaksin diyip başkasıyla yatan sevgilim vardı ya Bahane süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Üniversite de gotik bir kızla çıkıyordum. İlişkimiz oldukça ateşi yüksekti seks agırlıklıydı ve vahşiydi. 2. ayımızda bir dolunay vakti beni gece yarısı kız arkadaşlarının oldugu eve davet etti. Ayin yapıcaz hayatında almadıgın zevkler tattırıcam sana dedi. O zamanlar da bu satanist mevzulları dönüyor etrafta. Yok teşekkür ederim dedim kısa bir süre sonrada ilişkiyi bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 senko belki eve kız gelir umudu ile yatırımı yanlış yere yapmış. oysa ki estetik cerrahi ve lazer ile göz ameliyatı çok daha ucuza gelirdi hem de seks dönerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Livered said: Üniversite de gotik bir kızla çıkıyordum. İlişkimiz oldukça ateşi yüksekti seks agırlıklıydı ve vahşiydi. 2. ayımızda bir dolunay vakti beni gece yarısı kız arkadaşlarının oldugu eve davet etti. Ayin yapıcaz hayatında almadıgın zevkler tattırıcam sana dedi. O zamanlar da bu satanist mevzulları dönüyor etrafta. Yok teşekkür ederim dedim kısa bir süre sonrada ilişkiyi bitirdim. Panpa sen yanlış başlığa gelmişşin senin yer bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar