Grimwolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 2 yıldır Ultima oynamıyordum işin açıkcası... Şimdi yeniden girmeye başlayınca az çok durumu öğrendim. Bir kaç tane de sonuca vardım... Bu Ultima Serverları mitozla çoğalıyor. Eskiden 1er 2 şer açılırdı şimdilerde 10 ar 20 şer açılıyor... Piyasada sadece Türk olan 60-70 tane server var bi o kadar da açılmak üzere olan var.Bu gidişatla yakında her evde bir Ultima Serverı olacak :) Serverların durumu zaten içler acısı.Stafflar deneyimsiz ve beceriksiz.Scriptlerlar sağdan soldan ve çoğunlukla Nbldan "kopyala-yapıştırdıkları" scriptlerle shard açıyorlar.Fazla scripting bilgileri olmadığı için de en küçük hata da tamamen kaldırıyorlar scriptleri. Bir de yeni gelenek başlamış olmazsa olmaz... Her server ilk birkaç hafta köklüyor Ph ı... Kimesede karakter sevgisi kıymeti kalmamış bu nedenle(Haksız ve kolay kazancın sonuçları). Biz 2-3 ay aynı karakterle uğraşır gözümüz, bebeğimiz yapardık onu.Şimdi bir günde kasıp bırakıyorlar garip vallaha. Ortalık Pvp Shardı dolmuş.Rp diye açılanlar dahi Pvp ye dönüyor. Bunların dışında Yaş ortalaması da 4-5 yaş aşağılara inmiş. Sokakta misket oynaması gereken kardeşlerimiz bilgisayar tepesinde oyuna gömülüyor anlaşılan. Dediğim gibi durum içler acısı.Bence 2-3 yıl daha dayanmaz bu oyun.Sizce?[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...!
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 2-3 yıl dayanmasının hiçbir imkanı yok, ortada bi negatif etken olsa da olmasa da. bütün firmalar deli gibi mmorpg basıyor ve ortaya uo dan fersah fersah üstün şeyler çıkmaya başladı, 2-3 yıla onlardan da iyileri çıkacak.uo yu ne kadar seversen sev o oyunlar daha çok cezbedecektir ve sevabına olmadığından OSI accountları teker teker kapatılacak, o 13 dolarlar başka oyunlara verilecek. ancak yine de uo nun temiz 1 sene ömrü var samurai empire sayesinde.elbet osi açık tuttuğu sürece oynayan birçok kişi olacaktır tabii, benim kastım şu an ki oyuncu sayısına kıyaslanınca dramatik bir düşüş, tükeniş yaşanması.ömürden kastım bu.[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 öyle çok istiyorum ki uo oynamayı ama kitle olarak uonun eski güzelliği yok o dayanışma dostluklar arkadaşlıklar çok hoştu birçok insanla tanıştım uo camiasında,hep keşke eskisi gibi olsa diye düşünüyorum, inşallah bişiler yapılabilir o eski ortamlar geri döner sabahlara kadar muhabbetler eğlenceler, rp yapmanın bile o insanlarla zevki çıkıyordu, çok cıvıdı ortamlar çok, hey gidi esk günler Ek olarak: uo tüm bu mmorpglara esin kaynağı olmuş bir çağ başlangıcı gibi ne olursa olsun bence uo yaşatılmalı[signature][hline]Fire in the Darkness... [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 09 Kasım 2004 05:42 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 gelin europaya, dayanaşalım :D[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 össden sonra her türlü oyunda dayanışabilirim hehe[signature][hline]Fire in the Darkness...
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 uo gibi emüle edilebilitesi çıkan bir mmorpg çıkana kadar durumun değişeceğini düşünmüyorum bu konu ile ilgili 2534763 topik var[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 yeni mmorpgleri yapanların emülasyona uo da origin in kaldığı kadar kayıtsız kalacağını sanmıyorum, en azından türkiye'de.[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 zaten sanırım RunUO ekibi RunWoW yazcaklarmıslar da, Blizzarda toslamıslar bu kez :)
jonq Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 UO Patladi artik. Wow,eq2, swg vb oyunlara acaip ragbet var. UO artık bir cafe oyunu olup cıktı. "Abi hadi gidip 2 cs atalım" seklinde dönen muhabbet yerini "abi hadi gidip 2 adam keselim" e döndü.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
Joker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Blizard hiç bir yan sanayiye izin vermiyor...[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır...
sharky Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 UO 'nun etkisini yitireceğini fakat silineceğini hiç mi hiç düşünmüyorum. Eğer ki olay üstün ve üstün oyunlar yaratmak olsaydı, hala Heroes III, Fallout Tactics veya ne bileyim Mud oynanmazdı. UO ilk çıkan sağlam mmorpg lerden olduğu için, emule olayı abartıldı.. Böylece nadir de olsa, generic dünyalar yaratılabildi.. UO az kapsamlı ve bir hayli dallı budaklı bir oyun olduğu için de, her kesime hitap etti.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 öle deme ceday billi zard dan oyun aldın kutusu yırtıldı bantlamak için dışarıdan sipariş edicen yan sanayi kırtasiye bantları kullanılmıyo[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Delinquent Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ben oyunu gectim simdi matematiksel scriptlerle oynuyorum mesela, uslu sayi hesaplamasiydi, karekoktu, obeb-okek'ti falan, ehehe. Zevkli ama. Gulmeyin.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
warrior2 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 sanane be kardesim her gun aynı muhabbetler yok 645645 tane server acılıor kapanıor sizene Allah askina siz kendi isinize bakın kimse onemsemese bu acılan serverları olay hallolcak zaten kendiliginden
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 hep düşünmüşümdür açılan serverlar neden sizleri rahatsız ediyor isteyen imkanı olan açar yürütebilirse yürütür yürütemezse bir daha uğraşmaz bu işlerle?[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Grimwolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: warrior2, 09 Kasım 2004 15:48 tarihinde demiş ki: sanane be kardesim her gun aynı muhabbetler yok 645645 tane server acılıor kapanıor sizene Allah askina siz kendi isinize bakın kimse onemsemese bu acılan serverları olay hallolcak zaten kendiliginden Şekil 1-A Evet burası zaten tartışma yeri değil... Değilmi arkadaşlar?Forum deyince aklınıza ne geliyor merak ettim... Sadece Fikir sormak istedim. Ama Şekil 1-A ya kadar güzeldi.Bu noktadan sonra muhabbet her topicte olduğu gibi bozulacak ama neyse... Saygılar...[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...! [Bu mesaj Grimwolf tarafından 09 Kasım 2004 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
under Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Türkiye'de ve Yabancı ülkelerde Sayılı kaliteli shardlar var...Eğer oynucaksan sana tavsiye edebileceklerim...Türkiye'den Ethernass(POL),Bir de Amerika'da www.uogamers.net (RUNUO)serverı var ikisi de gerçekten kaliteli...Ama ethernass'ı biraz beklicen :)[signature][hline]
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ya bu işin cıvığı çıktı... adam bi server goruyor. aha bulduk bi tane diyor.. kayıt olacak.. adamların daha adam gibi kayıtları yok. msn den kayıt.. bak bu yenı moda :D msn den adama bi msj.. owner buna dıor.. klavyen varmı bilader? var. kap gel.. giriyor.. ph var.. ertesi gun 7x gm.. çat çut çat çut action.. 10 gun sonra server goctu.. eee noldu.. pvp yaptıgınla kaldın.. arkadaşlar once bi bakın servera. nasıl bisey.. ortam nasıl. nbl scplerimi neyin nesi.. tanıyın once ya.. Her yere dalmayın oyle.. o zaman bunlarda server acmayı bırakır gider bi yerde oynar ya...
under Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Chernobel, 09 Kasım 2004 17:29 tarihinde demiş ki: ya bu işin cıvığı çıktı... adam bi server goruyor. aha bulduk bi tane diyor.. kayıt olacak.. adamların daha adam gibi kayıtları yok. msn den kayıt.. bak bu yenı moda :D msn den adama bi msj.. owner buna dıor.. klavyen varmı bilader? var. kap gel.. giriyor.. ph var.. ertesi gun 7x gm.. çat çut çat çut action.. 10 gun sonra server goctu.. eee noldu.. pvp yaptıgınla kaldın.. arkadaşlar once bi bakın servera. nasıl bisey.. ortam nasıl. nbl scplerimi neyin nesi.. tanıyın once ya.. Her yere dalmayın oyle.. o zaman bunlarda server acmayı bırakır gider bi yerde oynar ya... Evet Bencede :)[signature][hline]
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Chernobel, 09 Kasım 2004 17:29 tarihinde demiş ki: ya bu işin cıvığı çıktı... adam bi server goruyor. aha bulduk bi tane diyor.. kayıt olacak.. adamların daha adam gibi kayıtları yok. msn den kayıt.. bak bu yenı moda :D msn den adama bi msj.. owner buna dıor.. klavyen varmı bilader? var. kap gel.. giriyor.. ph var.. ertesi gun 7x gm.. çat çut çat çut action.. 10 gun sonra server goctu.. eee noldu.. pvp yaptıgınla kaldın.. arkadaşlar once bi bakın servera. nasıl bisey.. ortam nasıl. nbl scplerimi neyin nesi.. tanıyın once ya.. Her yere dalmayın oyle.. o zaman bunlarda server acmayı bırakır gider bi yerde oynar ya... Siz Aslında İşin Çıvığını Millete Laf Sokmaya Çalışarak Çıkartıyorsunuz. Bırakın Kim Ne Yaparsa, Kim Hangi Serverda Oynarsa, Kim Nasıl Bir Server Açarsa Açsın. Sonuçta Kendisini Ölçecek Bir dereceye Gelecektir. Bunu Kaldıramıyorsa Kapatacaktır Serverı. İsterse Msn Den Acc Açar İsterse Sitesinden. İsterse Ücretli Domaine Sahip Olur İsterse Free. bunmlar Geçici Şeylerdir. Nede Olsa Bunun Bir Oyun Olduğunu Unutmayın.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... [Bu mesaj Frasier tarafından 09 Kasım 2004 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ya arkadaşım sen ne diyorsun.. bak bunun gibiler yuzunden oyuncular bolunuyor.. x kadar oyuncu varsa x kadar da server olursa ne olur?? bir server da 1 oyuncu olur. bunun gibi dusun.. adam iyi veya kotu , sonu var ve ya yok acıyor boyle boluyor oyuncu kitlesini sonra da uo bitiyor.. bunun sonunu dusunemıyormusun..?? ustelık ben o serverları acana bısey soylemıyorum cunku benım lafımla olmaz. ben sadece oynayanlara soyluyorum.. her servera cup die atlamasınlar.. aaa ama vardır icinde ii si oynarlar.. biraz arastırsınlar diyorum. sttaff scp ler vs vs..
Öne çıkan mesajlar