useyfir Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Yeni üye oldum. Daha doğrusu yeni farkettim siteyi. Bir kedi almak istiyorum. Yavru ve İran kedisi düşünüyorum. Biraz araştırdım. Çok pahalı geldi. Size saçma gelebilir ama , parasız bu kedilerden alma imkanım var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 insanlardaki "cins kedi" takıntısını anlamak mümkün değil. keşke hepsi ölse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 hoşgeldin uzaydan atlamalı topicteyiz oraya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ya sitenin adı pipicik olsaydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
useyfir Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Cins kedi takıntısı değil benimki. Çok asabi görünüyorlar hoşuma gidiyor. Ve uzaydan atlamalı topic neresi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 site kedi sitesi değil ismine bakıp aldanma ama pati pet bölümümüz var orada sana yardımcı oluruz hosgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 güncel başlıklar kısmına bak, oraya abanmakla meşgulüz bu arada hoş geldin. pati pet bölümüne konu açabilirsin. hayvan severler ile cins hayvan severleri ayırmak lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Ben de bu cins hayvan düşmanlığını anlamıyorum. Hayatımda gördüğüm en gerizekalıca şey olabilir. http://www.mydogbreed.com/images/doberman-pinscher-training.jpg Yani mesela köpek beslemek isteyen birisine şu 2 köpeğin bi farkı olmadığını anlatın lütfen. Her cins-tür hayvanın farklı özellikleri var. Ve kabul etseniz de etmeseniz de İran soyu kediler diğerlerine göre çok daha cana yakın/oyuncu oluyorlar. Yetmedi bu hayvanların zeka kapasiteleri de farklı farklı oluyor dolayısıyla öğretebildiğin öğretemediğin şeyler de farklı oluyor. Hayvansever olmak ne istediğini bilen insanları aşşağılama hakkı da vermiyor kimseye, millete laf etmeden önce bazı insanların insalık öğrenmesi lazım önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 http://www.lolbrary.com/content/594/welcome-to-the-internet-i-will-be-your-guide-25594.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Hoşgeldin , geç bi çay demle adettendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 çayı sen demlemiyor muydun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Ben kurabiye yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 vallah mı http://1.bp.blogspot.com/-v4gCr5fDijo/TdnMOVZ2ddI/AAAAAAAAC8g/X-5ZmsjO_xU/s1600/421990057_159d0760d9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ben de birazdan free fall yapıcam. gelmek isteyen varsa eklesin [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar