Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 video efsaneymiş adam uzaylıbence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Yine gidiyorum. 2 saat rötar var. CIP salonundayım. İnternetten Kuzey-Güney izliyorum. Köfte var ızgara, yanında 2inci bira bitti. 3üncüyü alayım geliyorum. Lan pideci de var burada, ona da uğrarım,bir tane de tüm patidaşlarım için yerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 lan evde yok o konfor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 öyle valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 fotoğraf isteriz bu sefer ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ok...aynı uçakla dakka'ya geldiğimiz ve aynı otelde kalmaya başladığımız adı Glen olan amerikalı bir adam var ve national geographic'in fotoğrafçısıymış. o da buraya sırf fotoğraf çekmeye geldiğini,2 hafta kalacağını söyledi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar