KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 6 ay sonra yeniden hot hotter the hottest şeklinde 3 mevsimi olan Bangladeş'e gidiyorum. İzlenimlerimi her zaman ki gibi paylaşacağım sizlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 kmkareye en fazla müslüman düşen ülke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 aynen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 güle güle git kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 goldbaren'in kayıp kardeşini bulursan getirir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 teşekkürler yav kardeşim. dasaa, goldbaren'in kardeşi mi kayıp yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 evlatlık almışlar işte bangladeşten. ikiz kardeşi de varmış. ama onu bulamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 1.gün 7 saat 40 dakikalık uçuşun ardından yerel saatle 5te indik havaalanına. Pasaport kontrolü 1 saat 15 dakika sürdü, valizleri de 15-20 dakika kadar bekledim. Sabah saatin 6 buçuğunda inanılmaz bir trafik vardı...Her yer yine pis ne yazık ki. Geçen seferkinden farklı olarak ilk kez kaldığım otel harici bir yerde, TOPKAPI RESTAURANT'ta yemek yedik, GULSHAN'da olan bu restaurantın adı Türk, bir de sahibi Türk'müş. Ama yemekler Müslüman yemekleri. Hint,Thai,Müslüman yemeklerini harmanlamışlar. Yine de yolu düşene açık büfe kişi başı 540 Taka (6,5 USD'ye denk geliyor),fena değil. Enerji, sıkıntısı had safhada. Fabrkalar 6 ay öncekinden beter, ülkede elektrik tamamen doğal gaz santrallerinden üretiliyor(İran ve Rusya ile arayı bozan sultanımıza duyurulur)ancak ardı ardına gelen yolsuzluk bağımlısı hükümetler nedeniyle devletin kasası tam takır. Gaz alamıyorlar,böyle olunca fabrikalara elektrik verilemiyor. Otelde yaklaşık 1,5 saattir internete bağlıyım, 2 kez elektrik gitti ve jeneratör devreye girdi. Bugün başka enteresan bir şey olmadı dostlar. Yarın görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 2. ve 3. gün aslında çok enteresan bir şey olmadı, sadece istanbul'daki trafiğe trafik diyenler vallahi haksızlık ediyorlar,bundan emin olsunlar. bir yerden bir yere ve üstelik sürekli çalınan kornalar eşliğinde 3 saatten önce gitmenin imkanı yok. ayrıca enteresan gelen 2 olay var, 2si de birbirinin aynı, birini dün ve diğerini de bugün gördüm. arabadayım, yanımdan geçen otobüsten aşağı bir şeyler aktığını gördüm, camdan bir baktım, kadının biri otobüsün camını açmış,aşağıya kusuyor...lan dedim bu ne iğrençlik...aynı şeyi bugün de gördüm,yine bir kadın camdan aşağı kusuyor. burada bu normal sayılıyor, tıpkı çişi gelen şoförün arabayı aniden durdurup(arkada bir sürü araba korna çalıyor) yolun kenarına işemesinin normal olduğu gibi. bir diğer olay da daha önceki ziyaretimde de bahsettiğim gibi pirinç pilavı milli yemekleri,zaten asya'da pek çok yerde ekmek yerine pirinç pilavı yiyorlar,pirinç pilavını yağsız,bembeyaz pişirip servis ediyorlar, yanına da rengarenk mezemsi şeyler getiriyorlar. işte o zaman bangladeşli başlıyor eliyle o mezemsileri alıp pilava karıştırmaya ve sonra da bir güzel yoğurmaya, çiğ köfte gibi değil, bence çiğ köfte göze böyle iğrenç gelmiyor yapılırken, adam alıyor,parmaklarıyla karıştırıp sonra afiyetle yiyor. hijyen kesinlikle sıfır, ancak 5 yıldızlı oteller ve çok lüks restaurantlarda gönlünüz rahat(her ne kadar tetikte olmakta fayda olsada) yemek yiyebiliyorsunuz. 160-170 milyonluk nüfus içinde 2% oranında hindular var, birkaç yüz bin Hristiyan ve Budist'te var,geri kalanı Müslüman. insanların özellikle trafikte birbirlerine en ufak saygıları yok,dedim ya istanbul'dan beter diye. yabancı hayranlığı üst seviyede ve kendi vatandaşlarına karşı da bir o kadar gaddarlar. tv'nun ne b.ktan bir şey olduğunu burada bir kez daha gördüm ve emin oldum, kıçına giyecek kıyafeti olmayan, saçtan klübemsilerde ve yarısı sokak tarafına açık evlerde yaşayan insanlar bir tv'nun karşısına geçip öyle saatlerce izleyip kim bilir nerelere gidiyorlar. aptal kutusu burada görevini çok iyi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 baya betermiş orası ya, bol bol balık yersin artık, banglaların çocuklarının boğazına kılçık takılmıyor bu arada heh. bol bol masala, balık ve kriket o pilava kattıkları şeyin adı dal, onu katmadan zaten lapa yiosn. Elle yeme olayını mide kaldırmasada ( ben yetemiodum ) lavaş falan bulabilirsen deneyebilirsin. bide boşluk koysan yazılara süper olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 haklısın ya, bazen ihmal ediyorum yazarken. yorgunluğuma ver,ne olur. burada saat şu an sabaha karşı2 ve yatmak üzereyim. evet,dal diyorlar. sen de kaldın demek bangladeş'te, yoksa sürekli gidip geliyor musun çünkü bu sene her ay gidip geleceğim, eğer sen de sürekli gidip geliyorsan bakarsın görüşürüz burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 yok nepalde kaldım ben 2 sene önce bi 5-6 ay. bangladelilerle pek muabbett ettiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 cemaatten misin panpa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 :) bana mı dedin? dünya üzerinde son cemaat dışı kişi kalsam yine girmem o cemaate diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Ne şanslı insanlarız lan aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 abi gold'un kardeşini aramaya fırsatın oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 gold, kardesini ana rahmindeyken yememis miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 kurtulanın sayısı 2. ikizler yani. biz bunu biliyoruz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 dasaaa said: abi gold'un kardeşini aramaya fırsatın oldu mu? yok canım, bir müşteriden öbür müşteriye arabayla 3-4 saat koşturmaktan ve öğle yemeği yemeden, akşam yemeğini de 10'Dan önce yiyemeden koşturup durdum. Bir daha ki ay 2-3 haftalığına gideceğim, kısmetse o zaman ararım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ve Kuddusi'den ilk fotoğraflar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 :))) aynen böyle işte. dün çaktırmadan benim acentanın yemek yemesini çektim, videoyu yükleyebilirsem paylaşırım sizinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Bu video nasıl verilmez ya, forum çok bozdu çok. http://www.youtube.com/watch?v=5byp7CkfWbY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 :)))))))))) valla tipler ortalama olarak aynen böyle tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komm Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Gitmişken Sikkim'e de uğrasaydın baya yaklaşmışsın aslında... Google Map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 bu video ne lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar