NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Ooo çok sert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Yok, gerçekten bitches & whores realitesinin farkına geç de olsa varmış, alnı ak gururlu bir erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Sen bırakmadın kızı, gör yarın öbür gün o bırakacak seni.. sende bu akşama dönebilsem keşkeee diyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 25 sayfayi goruceksek yarin kizin fotografini koyuyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 bu kadar kesin hükümler vermeye gerek olduğunu sanmıyorum kızın kafası karışık neden ona düşünmesi için fırsat vermiyor ki, neden 'kökten çözüm'e ulaşmaya çalışıyorsunuz ki aceleniz ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Lord_Argos said: Bulustuk bu beni kardesinin yanina goturdu bi an boka sarip hic konusamicam sandim ama kardesi alisverise gidince dur dedim senle konuscaklarimiz var cektim bi mekana 1.5 saat konustuk. Once Ardeth in taktigi ile girdim stresin nedenini sordum soylemek istemedi sikistirinca konustu bu ay cok yogunmusda isi stresliymiste bunun bi hastaligi varmis olebilirmis soylerse ben hep ona iyimisin diye sorarmisim ondan soylemesi sadece canimizi sikarmis onceligi ailesiymis beni onceligin yapma falan dedi agladi bende dedim ne zaman bu is yogunlugun biticek peki dedim bilmiyorum dedi sonra umursamaz hareketlere gecince anladimki bu kizin psikolojik sorunlari var ayrilmadik, ayrilmak isteseydimde aglamazdi heralde kendi sorunlarini o kdr onemsemiski... Bende karar verdim Baggio nun taktigini uygulayacagim o aramadikca aramayacagim azalarak bitsin. AHAHAHAHA. abi, ileride bugünü düşünüp kahrolacaksın aklımı s.kyim diye. ne malmışım diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 kavurma said: bu kadar kesin hükümler vermeye gerek olduğunu sanmıyorum kızın kafası karışık neden ona düşünmesi için fırsat vermiyor ki, neden 'kökten çözüm'e ulaşmaya çalışıyorsunuz ki aceleniz ne? çünkü hikayeler hep aynı karakterler farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 NolaxThensbane said: ya sen sanslısın en azından erken ögrendin benim gibi bilmemne kacıncı yılı evlenmeye niyetlendiğin zaman hardcore birşekilde olmamış. Aman diyim abi uzak dur çok canın yanar elizabeth takıl elin nasır tutsun gene daha iyi abiye bi küçük açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Lord_Argos said: 25 sayfayi goruceksek yarin kizin fotografini koyuyorumm ya böyle godoşluk yapma işte yakışmaz. ayrılamıyosun, onun için herşeyi yaptım dediğin kızın buraya fotosunu koyuyosun falan. ayıp, müstehak sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 25yirmişbeş55555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Sparkcaster said: NolaxThensbane said: ya sen sanslısın en azından erken ögrendin benim gibi bilmemne kacıncı yılı evlenmeye niyetlendiğin zaman hardcore birşekilde olmamış. Aman diyim abi uzak dur çok canın yanar elizabeth takıl elin nasır tutsun gene daha iyi abiye bi küçük açın keşke küçük büyükle hallolsa o işler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Cok merak eden oldu webhosta yukleyip kadiricaktim heralde burda birakicak degilim neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 yükleme derim. webhostu hekırlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 sen kaldirinca biz de kaldirmis sayildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 abi bazen neden tersini yapıp siz trip atmıyorsunuz ki. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Lord_Argos said: 25 sayfayi goruceksek yarin kizin fotografini koyuyorumm 25 i her türlü görür ama sen yine de foto koyma bence kız ve senin yaşalr kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 işyerinde patrona ne sıklıkla trip atıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 lordum oyle bir iste calismiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Olm hep sizin gibiler yüzünden bu tip kızları evrim reyis elemine edemiyor. Lan bi uzak durun da soyları tükensin. Ben ölücem nedir lan, olm bu ne la. Deseydin ben sonsuza dek yaşıcam diye de orada bi kal gelseydi hatuna. Bak diyorum üremeyin abi bu tip kızlarla nesilleri tükensin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Ahahah :) yaslar 24 - 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Viktor'un bu kızlar üzerine yazdıgı çok net bir yazı vardı. Bittiğinde gerçekten selam durdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ne selamı durdun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Sparkcaster said: işyerinde patrona ne sıklıkla trip atıyosun üff snne be slk spark! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Vidar said: ne selamı durdun? http://3.bp.blogspot.com/_2ywfUIjQQs0/TN68V25vx6I/AAAAAAAAGp0/5GCbgZEtL-E/s1600/%255Banimepaper.net%255Dscan-standard-preview-video-games-metal-gear-solid-big-boss-salute-69109-umbrae12-b9e7b9ad.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 @OP KAÇ ABİ ARKANA BİLE BAKMADAN KAÇ KAAAAAAAAAAÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar