Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim Kıza Bir Haller Oldu

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Lord_Argos said:

Bulustuk bu beni kardesinin yanina goturdu bi an boka sarip hic konusamicam sandim ama kardesi alisverise gidince dur dedim senle konuscaklarimiz var cektim bi mekana 1.5 saat konustuk.

Once Ardeth in taktigi ile girdim stresin nedenini sordum soylemek istemedi sikistirinca konustu bu ay cok yogunmusda isi stresliymiste bunun bi hastaligi varmis olebilirmis soylerse ben hep ona iyimisin diye sorarmisim ondan soylemesi sadece canimizi sikarmis onceligi ailesiymis beni onceligin yapma falan dedi agladi bende dedim ne zaman bu is yogunlugun biticek peki dedim bilmiyorum dedi sonra umursamaz hareketlere gecince anladimki bu kizin psikolojik sorunlari var ayrilmadik, ayrilmak isteseydimde aglamazdi heralde kendi sorunlarini o kdr onemsemiski... Bende karar verdim Baggio nun taktigini uygulayacagim o aramadikca aramayacagim azalarak bitsin.

AHAHAHAHA.

abi, ileride bugünü düşünüp kahrolacaksın aklımı s.kyim diye. ne malmışım diyeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

NolaxThensbane said:

ya sen sanslısın en azından erken ögrendin benim gibi bilmemne kacıncı yılı evlenmeye niyetlendiğin zaman hardcore birşekilde olmamış. Aman diyim abi uzak dur çok canın yanar elizabeth takıl elin nasır tutsun gene daha iyi

abiye bi küçük açın

keşke küçük büyükle hallolsa o işler =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...