Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stephano Suspended By EG

PastorOfMuppets

Öne çıkan mesajlar

Yaa bu kadar yüklenmeyin belki çocuk bilmeden yapmıştır :)
Dünyanın ve türkiyenin bazı bölgelerinde 14 yaşındaki kızların evlendirildiğini, özellikle süslenip püslendiğinde bi de iriliklerinden dolayı 18 gibi gösterdiğini biliyoruz.
Stephano da 19 yaşında olduğuna göre belki yaşıtı falan zannetmiştir, olay ertesi kız 14'üm dediğinde öğrenmiştir... Pedofililik bir durum olmayabilir keza Bling'e anlatımasından ve yazışma tarzından kendisi de şaşırmış gibi duruyor :)

Aklıma başka bir şey geldi, bununla bağlantılı olabilir mi ki

Stephano tekrar Koreye Bilet almıştı

http://forum.paticik.com/read.php?39,5443695,page=60#msg-6523780

Sosyal ağlarda paylaş

18 yaşın altında dişiyle seks yapmak çoğu avrupa ülkesinde yasal sorun yaratmıyor.

büyük ihtimalle olay geyik; ama kıvırcık fransızın kalitesizliğini gösteren önemli bir olay.

camia eksikliğini pek hissetmeyecektir. eg'nin sildiği adamlar sağlam siliniyor genelde hehe
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben bu olayı anlamadım. adam kıza tecavüz felan mı etmiş? orda öyle birşey rastlamadım. kıza sarkıntılık etmiş ama 14 yaşında olduğunu sonradan öğrenmiş.

mtv'yi felan izliyosanız zaten görürsünüz 13-14 yaşındaki kızlar makyaj kıyafetle felan 19-20 gibi gösteriyor. ayrıca bu ülkede yüzyıllarca 14-15-16 yaşındaki kızları evlendirdiler ve çok doğal karşılandı. geçen haberlerde çıktı herifin biri ördeğe tecavüz etti ya bunlar bu ülkede yaşandı. ha doğrumu? elbette değilde sanki stephano 6 yaşındaki kıza tecavüz etmiş gibi bir hava yaratıldı da komiğime gitti. doğuda halen 14 yaşındaki kızlar direk evlendiriliyor orda kimse gıkını çıkaramıyor. adam alt tarafı istem dışı muhtemelen yaşını bilmeden kızın birine sarkıntılık etmiş ve bundan pişman direk adamı idam ettiniz.

sırf türkiye için de demiyorum bunları amerikadada tvlerde o yaşlarda kızları her türlü moda , show programlarında cinsel obje olarak kullanılıyor rating için ama oraya kimsenin söleyecek sözü yok çünkü büyük kanalların büyük patronları.
oraya gücü yetmez kimsenin söz söylemeye. stephanoya 14 yaşındaki kıza laf atmış vurun stephanoya...
Sosyal ağlarda paylaş

Oymanq said:
doğuda halen 14 yaşındaki kızlar direk evlendiriliyor orda kimse gıkını çıkaramıyor. adam alt tarafı istem dışı muhtemelen yaşını bilmeden kızın birine sarkıntılık etmiş ve bundan pişman direk adamı idam ettiniz.

konu dogudaki genç yaşta evlendirilmelere bağlanmış ;;

"abuse" bayagı ciddi bi olay bu arada ole ufak tefek bi sarkıntılık degil
Sosyal ağlarda paylaş

adamı anladım da bu adam kıza tecavüz etmişse zorla kız niye polise gitmiyor? niye stephano hapiste değilde eg'den atılıyor. amerikada ben adam öldürdüm desem polis peşime düşmez mi? madem bu olaylar gerçekten "tam bir zorla tecavüz vakası" niye bu adam halen dışarda?
Sosyal ağlarda paylaş

kafalar bi milyon sizin ya da ingilizce sıkıntılı :P

suspended = kicked, fired, atıldı, kovuldu demek değil
askıya alındı demek oluyor dondurulmuş yani bir ay takımdan alacağı paralar, hala EG arkadaş...

abuse da öyle alan memnun veren memnunluk şey değil ağır taciz oluyor...

ilk resime bakınca ok şaka diyebilirim ama "ulan stream açık umarım göstermedin millete" tepkisi gerçek olduğuna itiyor beni fazlasıyla, tabi hayvani gelişmiş gösteren 14 yaşında kızlar olabilir ama normal bi olay yok ortada abuse var...

ne eg ne sponsorlar ilgilenmiyordu, reddit'te bir grup insan kampanya başlatıp tüm sponsorlara şikayet ettiler firmaları kötülediler böyle böyle oyuncuları destekliyorsunuz diye o andan sora tepki verdi sponsorlar/eg...

gay olduğunu açıklasa sorun olmazdı ama bu şekilde bi public figure olduysan aylık sırf maaş olarak 8k$ kazanıyorsan bu tarz pedo ve milfhunterlık ların varsa bunları söylemiceksin ulu orta malesef...

gaming dünyasından para kazanmanın 2 yolu var;
1)durmadan turnuva kazanacaksın
2)ağır fanatik destekleyicilerin olcak

grubby 2. gruba giriyor şuan fazlasıyla saygılı communitye bişiler veren, vermeye çalışan takıldığı için stream açtı mı 4-5k izliyor, alakasız yerlerde streamerlık bile yapıyor, sırf o yüzden izleyeni var

fruitdealer 1. grupta, turnuva kazanamıyor silindi

white-ra 2. grupta, huk 1. grupta, stephano 1-2 beraber gidiyordu ve an itibariyle 1. gruba düştü... yakın zamanda turnuvalarda başarı gösteremezse >:D< stephano modunda olacak herkes
Sosyal ağlarda paylaş

sleep yalnız atlamıssın bı mevzuyu. suspenden without pay dese maas almıycak demek olurdu. suspendede demeki, turnuvalara katılması vs vs yasak demek. maasını kesmezler bi aylık ama tam turnuva döneminde önümüzdeki bir ay boyunda hiç bi rqualifiera giremiycez, iem'eme katılmıycam mlg'ı pass gecicen. mvp turnuvasında maclarını bos gecicen 2 sefer, naslde falan oynuyosa onlara girmiycek vs vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...