copry Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Garden conifers miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bizim evde var la o :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 it üzümü ya bu, niye yedin ki? kel yapar bu adamı 3-5 ay içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 lemur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 kopekler bunlara isemeyi cok seviyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 tadı nasıldı? hep yemek istemişimdir ama zehirli diye yemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 karacoglan bitkisi degilmi lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 siz oyalayın ben parmak izini çıkartmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 taxus baccata Kanser ilacı yapımında kullanılır. Zehirlidir ama 2 taneden bir şey olmaz diye düşünüyor eczacınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 adam bildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 türkçesi de yaygın porsukmuş o nasıl isim. oha ayrıca said: Uzun ömürlü, 2000-3000 yıl kadar yaşayabilmektedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 niye yiyorsun ki bilmediğin şeyi.ayrıca kimin eli o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Bitkilere dikkat etmek lazım. Evimizde süs bitkisi diye beslediğimiz şeylerden bile zehirli olanları var. Çoluk, çocuk yese zehirlenir o derece. O yüzden bilmediğiniz bitkilere bulaşmayın :) Düşündüm de yakın bir sağlık kuruluşuna gidip 2-3 saat gözetim altında kalmanda fayda var. Ne olur, ne olmaz ekstra bir reaksiyon olur falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 adamdan ses çıkmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 LOPEEET ÖLMEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 KapIKulu said: taxus baccata Kanser ilacı yapımında kullanılır. Zehirlidir ama 2 taneden bir şey olmaz diye düşünüyor eczacınız. teşekkürler Kaç tane yenilebilir bişey olmadan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 tadı hoşuna gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 tadı nasıldı abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Most parts of the tree are toxic, except the bright red aril surrounding the seed, enabling ingestion and dispersal by birds. The major toxin is the alkaloid taxane. The foliage remains toxic even when wilted or dried. Horses have the lowest tolerance, with a lethal dose of 200–400 mg/kg body weight, but cattle, pigs, and other livestock are only slightly less vulnerable.[10] Symptoms include staggering gait, muscle tremors, convulsions, collapse, difficulty breathing, coldness and eventually heart failure. However, death occurs so rapidly that many times the symptoms are missed.[11] Fatal poisoning in humans is very rare, only occurring after eating a lot of yew foliage. The lethal dose is reported to be between 50 and 100 grams.[12] The wood is also poisonous.[citation needed] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bi an into the wild filmi geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Lopeth said: KapIKulu said: taxus baccata Kanser ilacı yapımında kullanılır. Zehirlidir ama 2 taneden bir şey olmaz diye düşünüyor eczacınız. teşekkürler Kaç tane yenilebilir bişey olmadan ? Kaç tane yenilebilir olduğunu hiç kimse bilemez. Bitkilerde doz ayarlaması yok :) ama 2 tanenin çok anlamlı olduğunu düşünmüyorum. Atlamamamız gereken şey özel bir duyarlılığın, allerjin falan vardır. Bitki inanılmaz konsantredir vb. nedenlerle bir sağlık kuruluşuna gitmen mantıklı olur. Aslında yediğin süreden itibaren 4-5 saat geçti ve bir şey olmadıysa çok büyük sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama yerinde olsaydım bir hastanede 2-3 saat kitap okuyarak beklerdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Kırmızı martini yeşil zeytini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ttur günahı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Lopeth said: 2 tane yedim ama zehirliymiş heralde, anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar