fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 moldovada bişey yok lan. rumenler iyi, ukraynlar iyi bu ikisi arasında kalan kötüleri moldovaya kapatmışlar. o kadar gaza gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Frostbite said: misal ben ocak şubat gibi Tayland a gidecem yalan söylemiyim.deli gibi de para biriktiriyorum.oraya sirf "mercan adalarını,açık nehir pazarını görmek için gidiyreröre" diyen adam yalan söyler.. selam aids. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 romen ve ruslar-ukraynalılar dışında macarlar güzel. çekler güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bir de wampa ya ne güldüm http://www.youtube.com/watch?v=-0UfNqDTKRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 abi moldovanın yarısı buraya geliyor zaten.ben niye gideyim sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 memleketini görmeye git, tarih var o topraklarda tarih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 dasaaa said: romen ve ruslar-ukraynalılar dışında macarlar güzel. çekler güzel abi polanya ve finlandiya yı unutmuşsun... eheh aklıma şantiyedeki işçilerin polanya izlenimleri birbirlerine anlattıkları geldi.aynen şöyle diyor arkadaşına "olum bildiğin ebru şallı kar kürüyor orda" sdasdasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Sabah da nası gaza gelmiş. Attıkları başlığa bak. Bormonya cumhuriyetiyle vizeler kalksa halay çekecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 polanya zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Norak said: http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/kiyametin-kapisi-boyle-aralanacak?tc=25&albumId=43980&page=11 Ben bir zerg fanı olarak duygulanmış durumdayım *.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Liebe said: "Türkiye ile ilgili olan dostlukların yanı sıra ticari ilişkilerin de iyi gittiğini belirten Filat, 2011 yılında Moldova'nın Türkiye'ye olan ihracatının yüzde 7, Türkiye'den ithalatının ise yüzde 70 arttığını dile getirdi." ihraçları artmış bize iyi iyi Biri uyarsın şu Filadı mis gibi ülkeye yazık olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Fistan said: polanya zaa harbi lan ne yazmışım öyle :) kolanya demek istemişim abi orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar