Head Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 fikirtepe[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Amsterdam - redlight district[signature][hline]Siz gidin pipinizle MMORPG oynayın.. Pipi The MMORPG
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: BabacumMostors, 07 Kasım 2004 00:25 tarihinde demiş ki: Amsterdam - redlight district wooow ! orda havalar nasıl ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 soğuk.. 4 kat kazak giyip çıkıyoruz dışarıya.. bir de şu %15 alkollü biralar olmasa donacaz...[signature][hline]Siz gidin pipinizle MMORPG oynayın.. Pipi The MMORPG
Kendersever Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 istanbul-erenkoy new jersey-edgewater[signature][hline]Şahsım diye söylemiyorum,yahuu gugıl gibi arama motorlarının "grafik" arama seçeneğini kullanamıcak kadar odunsu bi yapıya sahibim...valla bak...
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Nerde yaşarsak yaşayalım, sonuçta bu sıcak aile ortamında bir aradayız hepimiz. Tri lay lay laaay looom.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ßuRSa - Ke$hane! (''6 parmak'', fomara, heykel, setbaşı, çekirge vs.. :) )[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- [Bu mesaj Acextar tarafından 07 Kasım 2004 08:12 tarihinde değiştirilmiştir]
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 istanbul-kadiköy-erenköy anlayacanız cadde çoçuğuz
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 istanbul - zekeriyaköy[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 istanbul - ataköy ( BAKIRKÖY)[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 göztepe-beşiktaş-zekeriyaköy konakladığım yerler arasında. ha bide günün geri kalanı sarıyer - kadıköy arası yollar su ben sabun..[signature][hline]In war, numbers alone confers nothing
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 antalya[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 İzmir de evim Kıbrısta okulum var... Ama ben genelde Limbo da yasıyorum..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 mars[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ama hala pilav yapamadın ?[signature][hline]I'm lunatic.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 izmir bornova[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 istanbul/suadiye[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ben ayda yaşıyorum :D uzaylılar arada bi gidip geliyorlar. Paticik halkına selamları var :P[signature][hline]Emekli Ultimacı Acextar Lousiano|Luisa Lousiano Zomßie
narin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: green_martian, 08 Kasım 2004 04:57 tarihinde demiş ki: mars Abi neresindensin ? Hayir bi donem sevgilim oralarda oturuodu da ...[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Öne çıkan mesajlar