copry Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Normalden fazla olduğu için belirttim bu aralar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 oxytocin salgilayalim dedim ama sallayan yok. saglam bir grup yapsak patice ne sinir ne stress kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 "hakkını hukuk yoluyla arayacaksın yoksa susacaksın adaletimiz mökömmel" diye düşünen kaç parti var ? mesela protestolara katılan insanlar bunun yerine "hukuken belirtilmiş mercilere" başvurmalı ama hepsi gerizekalı ve susmalılar çünkü hukuk yollarını kullanmıyolar beyinsizler, biri de düşünmemiş ki :) (!) zencilere verilen haklar mesela çok kötü bence onlar bizimle eşit değil çünkü zamanında bazı merciler böyle olmadığını düşünmüştü." hukuken belirtilmiş merciler" kesinlikle doğrudur ve belirtilmiş çerçeveler dışında düşünen herkes susmalıdır. zencilerden bir farkımız kalmadı ya :( sonra da niye akp seçmeni. hep prim için zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Hah şöyle. Argümanla gel bana. Adam oturmuş sigara içilmesi yasak bir yerde içiyorsa firmayı ikaz et. Firma öküzse, içen adamı ikaz et. Adam da öküz çıktıysa ararsın zabıtayı, beyaz masayı vs, gelirler hem firmaya hem de adama kol gibi geçirirler cezayı. Bunu yaptım ayrıca. Adamlar elinde dedektörlerle geldiler, sigara dumanını camlar açık olmasına rağmen makine tespit etti. Dayadılar 5000'i firmaya, garsonlar bir bir içenleri yetkililere gösterdiler. Firma çakallık da yapıp biz uyarı tabelası astık, uyardık ama devam ettiler içmeye diye adamlardan şikayetçi oldu. (Şark kurnazlığı yaptılar bariz orası da ayrı.) Yemeğimiz bittiği için biz kalkmıştık o ara. Daha sonra ne olup bitti bilmiyorum. Ama hiç acımadı gelen ekip. Anında dayadı cezayı. Sigara içmek benim için zevk. Ben ayrıca yasalara da saygılı davranıyorum. İçmiyorum içilmemesi gereken yerlerde. Öküz yok mu, dolu. Ufacık durakta ben içmeme rağmen rahatsız oluyorum. Ama, açık havada içerim, kimse de karışamaz. Burada çocuklu evde sigara içilmesini yasaklanması hakkındaki konuda ilk destek verenlerden de biriyim. Ama biri tutup da, gebersin pezevenkler tribine girince de dur çüş deme hakkını da kendimde bulurum. tl;dr Kediler sevimli yaratıklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 olm bu wotlar ne bi sigara yakın sinirleriniz yatışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 içenlere kızamayınca nasıl atarlar dönmüş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 İÇEMİYORSAN SAYGI DUY dendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar