TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Selamlar, aranızda hollanda lop tavşanı beslemiş olan yada halen besleyen arkadaşlar var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 tavsan besleme yasini gecmistir coktan patiler ama eti guzelse lop lop gotururuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Herhangi bir hayvanın besleme yaşının olduğunu düşünmüyorum şahsen. Onun dışında sorum şu ki ; 3-4 gündür beslediğim lop tavşanımı sabah evde saldığımda dışkısı normal kıvamda sert sertti, az önce çıkarttığımda sıvı çıkarttı ama idrar mı dışkımı olduğunu anlayamadım. Bulanık kıvamdaydı acaba bunların idrarları şeffaf mı oluyor, ishal olması olabilcek en kötü şeylerden biri, korkuyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 evet benim tavşanım ishalden ölmüştü küçükken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Birde şunlardan veriyorum yemin yanında Normalde 4 aylıktan önce yeşillik verilmemesi gerekiyor, 1-2 besleyene sordum bu kuru otlardan verildiğini söyledi kemirme ihtiyacı için falan önemliymiş ama acaba vermesemmi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Birde büyük bir kafes aldım ben rahat rahat takilsin kafeste tuttuğum süreçte diye, şimdi bu tavşana yuva gibi birşey alayım/yapayım kafesin içine. Aklıma en doğal malzeme olan ahşap geliyor lakin kemirip murdar eder mi evi? Plastik vb. ürünler kullanmak istemiyorum tavşanın sağlığı açısından. Yokmu yahu koskoca sitede tavşan beslemiş olan X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Tavşan beslemenin en komedi tarafı çiftleştirmek herhalde 3 sn de oldu bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 davşandan soğuttun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Seperate said: Tavşan beslemenin en komedi tarafı çiftleştirmek herhalde 3 sn de oldu bitti Şimdilik tek erkek besliyorum, dişi girdimi işin içine adet görme muhabbetide giriyor biraz pis bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 cünüp hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 tavşan evde gezerken arkasından boku sert mi yumuşakmı diye bakıyorsun yani ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 TeddyLop said: Bulanık kıvamdaydı acaba bunların idrarları şeffaf mı oluyor, ishal olması olabilcek en kötü şeylerden biri, korkuyorum açıkcası. sdfgsdshfdsdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Nesi komik anlamadım? İshal olması demek tavşanın genelde ölmesi demek, kim sevdiği hayvanın ölmesini ister? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 bu yeni moda salak salak yorumlar yazmak özellikle pati pet'de bi senedir var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Lithran said: tavşan evde gezerken arkasından boku sert mi yumuşakmı diye bakıyorsun yani ciddi ciddi Evet hayvanın sağlığını kontrol etmek açısından takip ediyorum. Annen sen hasta olunca yatağına gelip terini ateşini kontrol etmez miydi mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Bilemiycem annem beni doğururken ölmüş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Abi nası tavşan bakıyonuz evde, inanılmaz koku yapıyor idrarı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Sıfır koku abi, ayda bir değiştiriyorsanız talaş mümkündür koca paket talaş 10lira petshoplarda en olmadı marangozdan topla, 4 günde bir değiştir talaşını,ben öyle yapıyorum -ama kafeste epey büyük- koku falan yok hatta salondaki pc nin 15 santim yanında kafes hiç koku duymadım. Koku yapıyor diye tavşan almaktan vazgeçeniniz varsa tekrar düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Abi kafesin taban alanı ölçüsünü söyler misin? E abi ayda 100 lira talaş parası verirsin zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Yok abi sıkıştırılmış şekilde satılıyor talaşlar az gözüküyor ama bir parça aldığında çok büyük alan kaplıyor, en küçük boy talaş paketinden aldım daha sık değiştirsem talaşı yani 3 günde bir falan 1 ay gitcek gibi oda eder 10 lira aylık talaş. Ot desen küçük paket rahat 5 ay gitcek kıvamda :) Yem desen yonca pelet yem alsan kilosu 2 lira, yanınada mix yem alırsın 5 lira mineral olsun diye karıştırıp verirsin, masrafsız hayvan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bu talaş dediğiniz bildiğimiz talaş mı? eğer öyle ise gidin bir ahşap işi yapan yere size çuval çuval versinler, 10 lira ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Heh işte onu söyledim,yakında marangoz varsa tonla verirler zaten 10 liraya çok gidiyor diye ben paket alıyorum hem az yer kaplıyor paketi. Ben akvaryumla ilgilenirken silis kumu akvaryumcular kilo 3-4liradan satmaya calisiyordu,sanayiye gidip kullanılmamış silis kum almak istediğimi söyleyince parasıyla adamlar 2 çuval-total 50kg- verip para almamakta ısrar etmişti o geldi aklıma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 az yer kaplamasını istiyorsan bir vakumlu saklama çantası al, içine doldur dursun, 10 tl çok be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Her hafta 1 paket bitse çokta ne biliyim 1 aydan bile fazla gidiyor 10 lira 1paket sigarayla çakmak parası diye düşünüyorum ha tabi marangozdan alsan bir fark varmı? Yok orası ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar