Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hollanda Lop Tavşanı


TeddyLop

Öne çıkan mesajlar

Herhangi bir hayvanın besleme yaşının olduğunu düşünmüyorum şahsen.

Onun dışında sorum şu ki ;
3-4 gündür beslediğim lop tavşanımı sabah evde saldığımda dışkısı normal kıvamda sert sertti, az önce çıkarttığımda sıvı çıkarttı ama idrar mı dışkımı olduğunu anlayamadım.

Bulanık kıvamdaydı acaba bunların idrarları şeffaf mı oluyor, ishal olması olabilcek en kötü şeylerden biri, korkuyorum açıkcası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birde büyük bir kafes aldım ben rahat rahat takilsin kafeste tuttuğum süreçte diye, şimdi bu tavşana yuva gibi birşey alayım/yapayım kafesin içine.

Aklıma en doğal malzeme olan ahşap geliyor lakin kemirip murdar eder mi evi?

Plastik vb. ürünler kullanmak istemiyorum tavşanın sağlığı açısından.

Yokmu yahu koskoca sitede tavşan beslemiş olan X(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Sıfır koku abi, ayda bir değiştiriyorsanız talaş mümkündür koca paket talaş 10lira petshoplarda en olmadı marangozdan topla, 4 günde bir değiştir talaşını,ben öyle yapıyorum -ama kafeste epey büyük- koku falan yok hatta salondaki pc nin 15 santim yanında kafes hiç koku duymadım.

Koku yapıyor diye tavşan almaktan vazgeçeniniz varsa tekrar düşünsün
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi sıkıştırılmış şekilde satılıyor talaşlar az gözüküyor ama bir parça aldığında çok büyük alan kaplıyor, en küçük boy talaş paketinden aldım daha sık değiştirsem talaşı yani 3 günde bir falan 1 ay gitcek gibi oda eder 10 lira aylık talaş.
Ot desen küçük paket rahat 5 ay gitcek kıvamda :)
Yem desen yonca pelet yem alsan kilosu 2 lira, yanınada mix yem alırsın 5 lira mineral olsun diye karıştırıp verirsin, masrafsız hayvan yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Heh işte onu söyledim,yakında marangoz varsa tonla verirler zaten 10 liraya çok gidiyor diye ben paket alıyorum hem az yer kaplıyor paketi.

Ben akvaryumla ilgilenirken silis kumu akvaryumcular kilo 3-4liradan satmaya calisiyordu,sanayiye gidip kullanılmamış silis kum almak istediğimi söyleyince parasıyla adamlar 2 çuval-total 50kg- verip para almamakta ısrar etmişti o geldi aklıma =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...