SCelen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Yahu bi addon vardı şöyle açıklayayım, Mesela bir leather var çantada bunun üzerine mouse ile geldiğimizde tooltip de Skinning,Tailoring ve Engineering de kullanılır gibi bilgiler çıkıyordu. Şu addonun adını bilen varsa söylesin gari bulamadım bi türlü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 enchantment mı neydı 2 senedir oyuna girmiyorum haliyle bilemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Tradeskill info imiş addonun adı. Eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Auctioneer bunları konsolide etmiş sanırım. Bu işler için en tepede UI başlığımız var bu arada, hem daha düzenli hem aradığın şey orada zaten sorulmuş olabilir, beklemezsin falan işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Addon ile ilgili konuları tek başlık altında topluyoruz. http://forum.paticik.com/read.php?43,6486212 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar