Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 :-p[ Bu mesaj Emaleth tarafından on 2001-10-29 14:45 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Hehhe marifet yapmış gibi bide ekrana bakıyo. "Clean Britannia" kampanyasının jandarmaları yakalamasın seni Ema fena götürüler. Gunn (Noldor'un selamı var "dükkana uğrasın" diyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 ayol ben yapmadım ki. ben sadece tarihe tanıklık ediyorum yüzüm ekrana dönük olaraktan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 ohannes heuuhe lag manyakları sizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 lol ben oyle bişi yaptım, hemde tinkering calısırken lanternleri kullandım. minocun basından sonuna madenlerden provisioner shopa dek lantern yapıp yere atmıstım. cogu insan gelip almadılar bile yerdekileri hatta bu super projeye destek verdiler alanlarla kawga ettiler falan. resimlerini bulim cok eskilerde idi tinkerin calısırken. super gorunuodu ama akşamları. hatta gm cagırıp minoc madenlerini gosteren ok işsareti vardır koprunun yanında. onu kaldırmasını istemiştik cunku kocaman alan boyunca sadece oraya koyamıyorsuk bi lantern ve kotu gorunuodu. gmde kaldıramayacagını onun dunyaya baglı oldugunu soyledi. ama bizim icin bi lantern yaratıp tepesine dikmişti o işaretin. ertesi gün server rutin temiz işlemlerine dek oylede kaldı. superdi ben resmini bulim koyim. newbie kıyafetleri ilen ben ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 said: 2001-10-29 15:35 tarihinde, karakedi yazmış: lol ben oyle bişi yaptım, hemde tinkering calısırken lanternleri kullandım. minocun basından sonuna madenlerden provisioner shopa dek lantern yapıp yere atmıstım. cogu insan gelip almadılar bile yerdekileri hatta bu super projeye destek verdiler alanlarla kawga ettiler falan. resimlerini bulim cok eskilerde idi tinkerin calısırken. super gorunuodu ama akşamları. hatta gm cagırıp minoc madenlerini gosteren ok işsareti vardır koprunun yanında. onu kaldırmasını istemiştik cunku kocaman alan boyunca sadece oraya koyamıyorsuk bi lantern ve kotu gorunuodu. gmde kaldıramayacagını onun dunyaya baglı oldugunu soyledi. ama bizim icin bi lantern yaratıp tepesine dikmişti o işaretin. ertesi gün server rutin temiz işlemlerine dek oylede kaldı. superdi ben resmini bulim koyim. newbie kıyafetleri ilen ben ehe. Bekliyoruz kedi bul ve koy bakalım :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 :-) işte arkadaşlar, bayanlar böyle bir görüntüye hayran kalabiliyo ve bu çip ya bizde takılı değil veya zaten takmak için slot yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 said: 2001-10-30 13:23 tarihinde, BlackRose yazmış: işte arkadaşlar, bayanlar böyle bir görüntüye hayran kalabiliyo ve bu çip ya bizde takılı değil veya zaten takmak için slot yok... ayol süper görünüyo be. siz gerçekten takdir etmiyo musunuz? hem laf aramızda kalsın, buraya post etmeden önce caine'e yolladım icq'dan, o da çok beğenip ayyy dediydi, yani bilmiyorum tabe onun slot durumunu ama işte öölee... hehe... p.s. itinayla nifak sokulur, kötülük tohumları ekilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Ben daha ziyade yaratacağı lagı takdir ederim sanırım. Daha pratik zekalıyız galiba, estetiğe yer kalmamış pek :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Kap kacak ya hoşuna gitmiştir :-) koy oraya bilardo sopası, tekel bira, poker destesi bak alıyo mu resmini :-) tüm kız charların bankasının resmini görmeyi talep ediyorum bence bunlar bankada kap kacak, çatal bıçak ve folded cloth biriktiriyorlar çeyiz için. Ha bi de beyaz robe (her genç kızın rüyası) Gunn (kadın hareketinin baltalayıcısı - dip not: kendisi de balta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 ne lagı be? lol yani bunu heralde 1 makineyle britannia lost landsi götüren emulatorlerden sandınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 valla guzeldiş goruntu:-) hani bakıs acısı meselesi... znn de igrenclesip magery gmleyecegiz diye butun maginciayı pasta sosis ile doldurmustuk.. ki elemanın yaptıgı bizimkinden kat kat iyi olmus:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Ho$ olmu$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 ehehe çok tatlı:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2001 çok güzel olmuş bende buna benzer resim vardı ama kayıp ettim.. Britain mageshop önü falan yemek doluydu :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2001 Çok güzel evet :-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Çok güzel olmuş. Tebrikler.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 lol cok aradınmı bu baslıgı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar