BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 sayısal analiz felan dedikçe persdembe gunune kadar tezde yapmam gereken sele rgeliyo aklıma rüzgar enerjisi santrali modeli olan va rmı elinde simulink için eauhahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 olmazmı gani gani:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 KidLazer said: powermill gibi bi program bilsen yeterli diye düşünüyorum ya da catia gibi bi programın cam modülünü..çünkü aşağı yukarı mantık aynı yazılımlarda ötekilerine de biraz kafa yorsan mantıktan çözüyorsun.keza ben NX'i bu şekilde hallettim.. @barn. ben koceali üni mezunuyum sen? deu mezunuyum ben. false alarm sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 lol murat makaracıydı bizim hoca belki kitabı aynıdır ya da aynı sapık örnek sizin kitaba da bulaşmıştır:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 catianın cam modülü o kadar yetersizki...birde analizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 fluent seviyorum ben, akış gönderip vektörleri izlemek falan zevkli asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 KidLazer said: lol murat makaracıydı bizim hoca belki kitabı aynıdır ya da aynı sapık örnek sizin kitaba da bulaşmıştır:P kesin ondan ya finite elements kitabı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 he ya aynı heralde. ne baymıştı arkadaş 2 dönemlik ders ilk dönemi sadece kitabı okumuştuk:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar