jjackal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 mum yapmasını bilen war mı??[signature][hline]It s better to live one day as a tiger than 1000 years as a bird. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Evet, ben biliyorum. Oldukça kolaydır.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jjackal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 anlatırmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bildiğin mum parafinin eritilmesiyle elde ediliyor. Renkli istiyorsan özel boyaları var, onlardan alıyosun. Fitili yine bir adet sicimi likit halde parafine batırarak hallediyorsun. Kalıpları silikondan yapabilirsin egzantirik şekiller için. Onun dışında bildiğimiz silindir kare hede hödö şekilleri için tornacıları öneriyorum. Parafini kalıba dökmeden önce fitile iğne geçirip üst kısmını sabitliyoruz.Alt kısmınıda kıvırıyoruz kalıbın altında açtırdığımız deliğe doğru, böylece sabit duruyor fitil. Ardından parafini kalıba döküyorsun. 1-2 saatte tam olarak katılaşır. Renksiz olarak yapıp ardından sprey ile boyayabilirsin. 3 tane yamuk yumukta olsa çok sevdiğim ve yakmadığım mumlarımdır bunlar, buyrun ;[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Kalıplar özelliksiz olduğu için kullanılıyo şu anda ehe. Bi hevesti öğrenmiştim. Yanlız o gösterdiğim şekilde olanlar zor gelmesin. En kolayı ama biraz zahmetlisi onlar. Direkt fitili parafine batıra çıkara yapıyorsun. Ancak bekliyorsun bir kat donsun öyle batırıyorsun. Yoksa yerinde sayar. Kıvrım kıvrım olan iki adet izah ettiğim şekilde yapılan mumların birbirine sarılmasıyla yapılıyor, tam katılaşmadan tabi. Altın rengi olanlar ise biraz donmuş haldeki muma şekil verilerek yapılıyor.Gözün korkmasın.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Anlatamayız federal bilgidir.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jjackal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ee malzemeyi nerden alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Parafin alınmaz, çalınır. Mumcu atasözü. Bi de bizim mumcunun bi lafı vardır ; "Dünya'nın en pahalı yatı bir mumcunundur." diye. En son kaldırım taşı oynaması sonucu bacağını kırmıştı.Şimdi ne halde bilmiyorum.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bi de parafini erittiğin yer dar bir mekan olmasın. Pencere falan aç.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jjackal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 nerden çalıoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 öhöm öhöm. mum filan ayıp oluyo :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ehe :) Isin ustadi gelmis ona sorun :P[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 09 Kasım 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Hani böyle egzantrik otlar falan satan yerler olur ya (unuttum adını aktarmıydı neydi) oralarda bulabilirsin parafin. fitili nerde bulursun bilemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: aquila, 09 Kasım 2004 03:45 tarihinde demiş ki: carsidan 10-15 mum al.erit onlari sonra kaliba dokup dondur. aquila sozu: carsidan aldim on tane,evde eritip kaliba koydum bir tane... O parayla 10 kilo parafin alabilirsin ehoy.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 parafin biraz pahalı bir madde diye biliyorm tabi ne kadar iyisini alırsan o kadar pahalı olur... Ne kadar iyi parafin o kadar güzel mum... ama yine de tavsiyem Bir kaç renk mum al sonra onları erit (cam bir kavanoza koy, kavanozuda içi su dolu tencereye koy altını yak kaynayan su çok tatlı eritir..) Bu şekilde kafana göre bişiler yap.. herhangi bir sicim ile fitilini yapabilirsin...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar