BonePART Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bu arada shumin optimus war mı o laptopta ondan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shumin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Direkt olarak Optimus diye bir şey yüklemedim fakat kendi yüklemiş olmalı. Zira oyunları açarken Nvidia kartıyla açıyor. Evde phenom x6 6950@70 kasa var. onun kadar bir performans beklemiyordum fakat diablo 3'te bile kasıyor. çok sıkıntı anlayacağınız. win 8 yüklediğimden mi oldu acaba diyeceğim ama sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shumin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 O kadar ikinci el telefon, bilgisayar parçası aldım. En pişman olduğum bu alet oldu. Aman diyeyim bu arkadaştan uzak durun, bilgisayar ne i7 gibi çalışıyor. Videolar da dahi kasıyor. Stabil değil fan sesini sormama ve rahatsız etmiyor demesine rağmen fan sesi insanı delirtiyor adeta. Kafama sıçayım diyorum gelip buraya ağlayam da bir şey satacak olursa alacak olursanız bir daha düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Adam demiş kasıyor diye. Donanimsal bir sorun olduğu belliydi. Garantisi varsa ver servise. Yoksa da ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Ha yok dememiş. Senin mesajı o yolladı sandim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar