Abordonado Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Arkadaşlar ben eve dünyasına katılmak ıstıyorum. Fakkat baglantı hızım 256k bu hızla eve oynanabılırmı yada oynasam bile cok mu yavas kalır. Birde oyunu tanımak ıcın belli bir süre ücretsiz oynayabilirimiyim.[signature][hline]Gezdim dünyayı giymedim başıma taç.. Ne zengini tok gördüm.. Ne de fakiri aç..
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Yeter de artar bile.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Qui Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mail adresini yollarsan sana 7 günlük trial yollarım ama önce oyunu download et.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 56k bile yetiyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Creel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 mail adresini yolla sana mmorpg(sayfaya üye olman lazim gerci :P) 14gün triali yollayalim ne o ole 7gün filan bozar..:P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Scorpion Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?"
Deluna Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 [email protected] banada gonderirsen sevinirim.Bir arkadas daha gonderecektı halen bekliyorum.
Creel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 7 günlük trial cd-keyi yolladim ama istersen www.mmorpg.com/eve_trial.cfm bu adrese giderek 14 gün trial cd-keyi alabilrsin siteye üye olman lazim basta[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Scorpion Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?"
under_the_runes Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 o arkadas bendim ve eve-online.com un sayfasina girip unuttum neyapacagimi....cok ozur deilerim ya wallahi unuttum[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!"
Deluna Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 :) yinede sagol under düşünmen bile yeterli.Creel teşekkurler bu arada.Eve'yi hafiften keşfetmeye başlayacagım..
Creel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 önemli değil [: umarim aramiza katilirsin.. simdiden ho$geldin..[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Scorpion Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?"
Udinen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Eve 56k da bile oynanabilen bir oyun ama geçenlerde 50 vs 50 savaş oldu oyun çizgi film şeridi gibi oldu bi anda benim kablo kaldırmadı.256 kaldırırmı bilmem...
Creel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 256k nin disinda bilgisayarinda ortalamanin üstünde bisiler olmasi lazim.. ramin en az 512 olmasinda fayda var.. combatin ortasinda kasilmak ne demek gayet iyi biliyorum mesala .. iyi bi config sahibi olmakta onemli baglanti kadar..[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Scorpion Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?"
Ytse Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 biri bana trial yollayabilirmi yaw.. [email protected] su assaidaki hikayeyi okuduktan sonra cok gaza geldim oynamak icin, cok merak ettim the big scam [Bu mesaj Ytse tarafından 09 Kasım 2004 11:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Ytse tarafından 09 Kasım 2004 11:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Ytse Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Ytse, 09 Kasım 2004 10:59 tarihinde demiş ki: biri bana trial yollayabilirmi yaw.. [email protected] su assaidaki hikayeyi okuduktan sonra cok gaza geldim oynamak icin, cok merak ettim the big scam Creel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 7 günlük trial-key yollandi ama 14 günlük trail key istiyorsan. www.mmorpg.com/eve_trial.cfm adresine girerek (tabi basta mmorpgye üye olmush olman gerekmekte..) 14 günlük trial cd-keyi alabilrisin[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Scorpion Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Paylaş https://forum.paticik.com/topic/651870-256k-yeter-mi/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Creel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 7 günlük trial-key yollandi ama 14 günlük trail key istiyorsan. www.mmorpg.com/eve_trial.cfm adresine girerek (tabi basta mmorpgye üye olmush olman gerekmekte..) 14 günlük trial cd-keyi alabilrisin[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Scorpion Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?"
Öne çıkan mesajlar