Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

256k yeter mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben eve dünyasına katılmak ıstıyorum. Fakkat baglantı hızım 256k bu hızla eve oynanabılırmı yada oynasam bile cok mu yavas kalır. Birde oyunu tanımak ıcın belli bir süre ücretsiz oynayabilirimiyim.[signature][hline]Gezdim dünyayı giymedim başıma taç..
Ne zengini tok gördüm..
Ne de fakiri aç..
Mesaj tarihi:
56k bile yetiyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
mail adresini yolla sana mmorpg(sayfaya üye olman lazim gerci :P) 14gün triali yollayalim
ne o ole 7gün filan bozar..:P[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Scorpion Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
7 günlük trial cd-keyi yolladim ama istersen www.mmorpg.com/eve_trial.cfm
bu adrese giderek 14 gün trial cd-keyi alabilrsin
siteye üye olman lazim basta[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Scorpion Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus
Mesaj tarihi:
Eve 56k da bile oynanabilen bir oyun ama geçenlerde 50 vs 50 savaş oldu oyun çizgi film şeridi gibi oldu bi anda benim kablo kaldırmadı.256 kaldırırmı bilmem...
Mesaj tarihi:
256k nin disinda bilgisayarinda ortalamanin üstünde bisiler olmasi lazim..
ramin en az 512 olmasinda fayda var.. combatin ortasinda kasilmak ne demek gayet iyi biliyorum mesala ..
iyi bi config sahibi olmakta onemli baglanti kadar..[signature][hline]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
biri bana trial yollayabilirmi yaw..
[email protected]

su assaidaki hikayeyi okuduktan sonra cok gaza geldim oynamak icin, cok merak ettim

the big scam

[Bu mesaj Ytse tarafından 09 Kasım 2004 11:00 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Ytse tarafından 09 Kasım 2004 11:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
7 günlük trial-key yollandi
ama 14 günlük trail key istiyorsan.
www.mmorpg.com/eve_trial.cfm
adresine girerek (tabi basta mmorpgye üye olmush olman gerekmekte..) 14 günlük trial cd-keyi alabilrisin[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...