Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 yetememe sendromu olmus sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Oyun god tier. Ikincisi çıksa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 $3.39 USD @Steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 çokmuş hambıl bandıla ne zaman gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 geldi gitti, ayrıca ben releasede tam fiyatına aldım 3 katı olsa yine verirdim helal olsun yapımcılarına o kadar iyi oyun, müzikleri yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 daha iyi oyun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Sparkcaster said: çokmuş hambıl bandıla ne zaman gelir http://www.youtube.com/watch?v=NV42yt4O1ic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 hayır bi de half-giant gibi adamsın. tüfekle vurmak lazım seni başka çaresi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 aldım ben de oyunu ama mouse da almam gerekecek sanırım. touchpad'le namümkün. iyi oyuna benziyor ama sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 oha mouse kullanmıyo musun normalde https://groups.cob.ohio-state.edu/wpmba/files/shocked_cat1.jpg 10 saniye touchpad kullandım mı 15 kanser hücresi üretiyor benim vücudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 touchpad hakkaten kanser eder la adamı adfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 3 aydır kullanmıyorum. Bu ara edincem bir tane şu oyun için. Ya da çok sarıyorsa kaçınsam mouse ednmekten daha iyi. Shadowgun diye bi fps oynuyodum touch pad'le baya da iyiydim aslına bakarsan ama bu oyuna yemedi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 shadowgun android oyunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 bilgisayarda da oynanıyor. epey sarmıştı bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 mouse buldum şimdi ama oyun çok zor lan her türlü 3.level'da kaldım-.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 genel taktik odalara dalmadan önce ne yapacağına karar vermek. bu arkadaş da epey zorlanmış ahaha: http://www.youtube.com/watch?v=p-5NJBD2xGc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 bi şekilde geçtim o bölümü sonrakinde takıldım şimdi de muazzam bir alışkanlık edinmek gerekiyor oyunu düzgün oynamak için onu farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Genel olarak AI nasıl tepki veriyor onu öğreniyorsun. Onun dışında 1-2 levelda bosslar var farklı olan. Önemli kısımları: - Adamlar sana ateş ederse büyük ihtimal ölüyorsun. Yani öyle vuramadı pek yok aimbot eheh. - Mal gibi sana doğru geliyorlar. Köşelerde kapılarda falan gelişine çakıyorsun. - Melee, unarmed FTW. Susturuculu silah da vardı galiba bir yerlerde. - Camlara dikkat. - Maske seçimi çok farkediyor. delikanlı adam TONY oynar onu da not düşeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 arcane said: genel taktik odalara dalmadan önce ne yapacağına karar vermek. bu arkadaş da epey zorlanmış ahaha: http://www.youtube.com/watch?v=p-5NJBD2xGc Hotline Miami hiç bu kadar yavaş oynanmamıştı lksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 emekli gibi oynuyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Rami yazmış http://gamasutra.com/blogs/RamiIsmail/20121029/180408/Why_Hotline_Miami_is_an_important_game.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 oyunun en iyi silahı bence bıçaktı. bilmiyorum çok açamadım belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 important ne lan. okumadım. legendary tier oyundur hotline miami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Katana bence en iyi silah. Pıçaan aynısı ama daha büyük. Bu arada oyunun metaplotu varmış lan, puzzleları bulup çözmediğim için göremedim ama netten okuyunca öeh dedim. İkinci oyunda da jacketın niye böyle olduğunu öğrenecekmişiz çocukluğuna falan inip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ipuçları piksel kadar olduğu için :P bulmak zor. zaten oyunun saykodelik renkleri yeterince dikkati alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar