Arden Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Selamlar, Konu başlıkta belli. İkiside fiyat olarak birbirine çok yakın(jaguar biraz daha ucuz). Teknik özellik olarak jaguar 70Nm tork daha güçlü. Ayrıca görünüş olarak jaguar daha şık bence. Alıcak olsaydınız siz hangisini tercih ederdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 sen kararını vermişsin bence destek arıyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Geçen sene peder beye araba bakarken de aynı ikilemde kalmıştık ve ciddi araştırmıştık. Jaguar XF ne yazık ki Ankara'da yetkili satıcısı vs olmadığından görememiştik. Biz öyle güç tork vs diye araştırmamıştık pek daha ziyade şekil şemal, konfor, yakıt tüketimi, servis ve parça değişimi konularında araştırdık ve tabi ki ikinci el'de elden çıkarabilme. Bunları düşünerek 5.20d almaya karar vermiştik. Bir dezavantaj da Jaguar'da öyle kendin çok rahat şu aksesuar olsun bu olsun diyemiyorsun. Ortaklar Otomotivdi sanırım İstanbul'da, onların stoklarında olan araçlardan almak lazım yoksa bekle allah bekle ve de fiyatlar da baya artıyordu o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bir x bir de s type ile ugrastim. Hala turkiyede ayni kafadalar. xf muazzam ama turkiyede arkayi donup kacmak lazim. Bmw uzun vadede daha ucuz olur, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 turkiyede bmw almayanı ve jaguar alanları dövüyolar. sen iki kere dayak yiyeceklerdensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 5.20d temiz. hem xf eskidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 farklı ol ve xf derdim. mantıken de bmw tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 eger 2. el alacaksan ve portlek kurbaga gozlu xf in makyajsiz halini kastediyorsan banko 5 serisi diyorum. makyajli xf ise guzel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 facelift 2.2d yi alacaksan bir de vergi sorunun olacak, unutma. kagit uzerinde XF 2.2d beygir ve torkta biraz daha iyi durmasina karsin, fabrika verilerine donup tekrar baktigimizda 5.20d nin 0-100 unun 8.4 saniye, xf 2.2d nin ise 8.5 saniyedir. performans farki yok acikcasi. 380 tork ile 450 tork arasindaki 70 torkluk rakam suruste fark yaratabilecek cok iyi bir rakam cidden. ancak degiyor mu? surucuye gore degisir tabi ancak ben bmw nin cok iyi olan traction control e ragmen sert kalkis yapmaya kalkarsam kic attiriyorum 5.20d ye. yere o 70 torku nasil ve ne kadar aktarabileceksin? 2.2d yi cikarirken tarihin en efficient motoru diye lanse ettiler, ortalama tuketim oranlari da hala bmw 5.20d nin neredeyse 1 litre ustunde. dur kalktaki farki dusunemiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 tabiki xf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 hmmm, veriler bmw.com.tr ve jaguarturkiye web sitelerinden veriler, bunlar daha yuksek hp ve daha yuksek tork ile daha kotu 0-100 u nasil becermisler yahu? ustelik artik ikisinde de ZF 8 ileri sanziman var. 5.20d 1700 kg, xf kac kilo? Jaguar XF 2.2 dizel (facelift) 190 HP 450 Torque 0-100 km 8.5 saniye karma tuketim 5.4 litre Bmw 5.20d (f10) 184 HP (4000 devirde) ve 380 torque 0-100 km 8.1 saniye karma tuketim 4.7 litre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 , 1 senelik ayni jaguari azicik bekleyerek yari fiyatina bile alabilirsin. birde ikisinide bol bol kullanmis biri olarak bmw nin yanindan gecemez jaguar bmw nin 5 serisi 2000 dizel motoru, ki ben bir 7 serisi kullanicisi olarak soyluyorum bunu, gelmis gecmis en iyi performansli, en az yakan ve verdigin parayla en zevk veren arac. jaguar herseyiyle kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 5.20 nasıl 4.7 yakıyormuş ya yok öyle bi dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bu şartlarda bmw yi seçmek daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 senko said: 5.20 nasıl 4.7 yakıyormuş ya yok öyle bi dünya daha bile az yakiyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 senko said: 5.20 nasıl 4.7 yakıyormuş ya yok öyle bi dünya ideal sartlarda olculuyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Selam, Oda sıcaklığı ve deniz seviyesi :P Birine küfrederken sinirle yol bilgisayarını resetlemişim(!) ama önceki değerim 4.2 lt/100km idi. Anam klimayı kapatınca deli düştü tüketimim. +%15 gibi bir etkisi var resmen. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar