di Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Ne guzel bi olaymis lan! Kablo derdi yok, cihazi printer yaninda tutma derdi yok. Sahane. En dandiginden bile olsa tavsiye ediyorum herkese.
reyou Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bazen benim printer kendi kendine halleniyo, bole garip sesler cikariyo sanki bisiyler cikaricakmis gibi.. gecen evde yalnizdim yine bole dellendi bu, aha dedim benim printer a girdiler saykodelik seyler cikaricaklar neyseki siradan nobetlerinden birini geciriyomus wireless olmasiyla bi alakasi varmi bilmiyom ama sdfsdf
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bazı HP printerlarda web print olayı var, o çok şahane. printerın mail adresine attığın belgeleri çıkartıyor otomatik olarak, çok pratik.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 canon mp620 hâlâ piyasada daha iyisi yok ulan!!!!
di Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 "roket adam" said: bazı HP printerlarda web print olayı var, o çok şahane. printerın mail adresine attığın belgeleri çıkartıyor otomatik olarak, çok pratik. Daha guzeli var, air print. Atiyorum markettesin, acliktan oluyosun, her seye agzinin suyu akiyo, telefondan yemek tarifi neyim baktin, dedin ki tamam bunu yapayim, sen uzan ben geliyorum misali sen cikar ben gelince hemen alip baslayayim diyebiliyosun.
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 oha biz hala com1 portundan bağlayalım yazıcıyı.
Öne çıkan mesajlar