Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Beyler herhalde oynadığım en iyi browser oyunudur.Aşırı sarıyor.50 vs 50 birbirinize giriyorsunuz falan baya çeşitli pvp seçenekleri var,grup questleri var.Oyunda içerik çok geniş ve baya bir eğlenceli.Yeterli adam olursak paticik çetesini kurabiliriz :D hertürlü Kırmızı Müttefikler akar bu arada.Hükümdar çetesi yani yeşil açmayın lütfen :D http://tr.riotzone.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 tam da browser oyunu arıyordum, güzeldir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Ben de bayadır browser oyunu arıyordum ofisten de oynayabileceğim.İlaç gibi geldi valla.İlk karakter açtığınızda 3 günlük vip süresi veriyorlar.O süreyi çok iyi değerlendirin lvl ve para kasmak için.Ondan sonra 10 olan enerjiniz 5'e düşüyor ve enerji 10-12 dakika aralıklarla doluyor. Nickim İY.oyundan da görüşebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Enerji kullanan bi facebook oyunu daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Alakası yok.Facebook oyunu olamayacak kadar çok ayrıntı var oyunda üzgünüm :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Fanboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar