jagd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 başlıktaki gibi xbox 360 kablolu gamepad orijinal olarak arıyorum ,satıldığı yerleri bilenlerin yardımcı olmaları önemle rica olunur. Kablosuz olarak sorun yok bulunuyorda ,orijinal kablolu online göremedim hiç bir sitede nedense . Hadi patiler nerde var bu gamepad bilseniz bilseniz siz bilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Darty'den almıştım geçen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 http://www.indirimlioyunlar.com/xbox-360-oyun-siyah-kablolu-gamepad site ne kadar güvenilir allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Kablosuz aldım ,korktuğum kadar ağır çıkmadı .Elektroworldde var wireless for pc modeli fiyat 140 TL idi kesin orijinal arıyorum pc versiyonu diyenler büyük zincirlere bakacak ,biraz daha fazla ödemeyi göze alıp . 100 TL ye sirkeci/kadıköyde civarında yada online bulunabiliyor tabii güvenilir bir satıcı bulmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Razer Onza var, orjinal XBOX gamepad yerine kullanılabiliyor, Windows o şekilde tanıyor filan. Girişi hem XBoX için naneden var hem de bi uzatmayla USB yapmışlar. http://www.sanalmarketim.com/urun/5e399018592e158ad6594c6661a2d4d3/RAZER-Onza-Xbox-360---PC-Gamepad- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 nane filan yok ya, direk usb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 aquila said: nane filan yok ya, direk usb. Bende olduğu için söylüyorum, çek o kablonun ucunu ne gelecek bak eline :P (Doğrusu ben o "nanenin" Xbox için olduğunu varsaydım, ama Xbox ta USB kullanıyorsa, onun ne için olduğu hakkında pek bir fikrim yok, içinde tek yatay (veya dikey kabloyu nasıl tuttuğuna bağlı sdfd) kalınca bişi olan yuvarlak giriş - her neye yarıyorsa, adamlar bunun ucuna ufak bir parçayla USB giriş koymuşlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar