ufaqliq Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Ben ve ciguli bu oyunda saat problemi çekiyoruz. Ama merak ettiğimiz bir iki olay var. Şimdi bu oyunu oynayan arkadaşlar genelde hangi saatler arasi oynuyor. Aslında bizim karin ağrımız Kay'da Türk olduğunu biliyoruz. Yani actionlara hep birlikte gidiliyodur muhtemelen. Ben kendi adima oynadiğim serveri birakip Kay'a geçmek istiyorum ama tabi gene vampir gibi yaşicaksak (uykusuz geceler) satıcam accountumu. Bu konuyu biraz açarsaniz cok sevinirim.[signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 2-7AM[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 valla dostum bende kayda oynuyorum ama sanirim senin dedigin uykusuz vampir geceleri akcinilmaz son bunu sebebi ise turkieyde saat oglen 2 veya 3 civarlarinda iken genelde cogu serverda max 400 kisi oluyo kayda ise 250 veya 300 bunlarda craft veya questerlar genelde yane ne olursa olsun gece oynamak en mantiklisi' yurt disindan oyniyan arkadaslar gece saaatlerinde oyuna giriyo onarla gore aksam ustune yaklsan saatlerde yane....[signature][hline]Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Saat öğlen 2 3 sularında bi kerem merlinde 900 1000 kişi oluyor öhöm öhöm[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahuramazda Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 whatever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ya ben bişeyi merak ediyorum anca gecenin bilmekaçında max 400 kişi olan serverda oynamaktan ne zevk alıyosunuz?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Sensible, 30 Ekim 2004 14:47 tarihinde demiş ki: Ya ben bişeyi merak ediyorum anca gecenin bilmekaçında max 400 kişi olan serverda oynamaktan ne zevk alıyosunuz? Zevkler-renkler tartisilamayacagina gore...[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Bu konu daha önce pek çok kere konuşuldu, benim şu an vaktim var, bir kaç laf edeyim. Benim anlamadığım konu da şu, insanlar neden tek taraflı düşünür? Neden sorgulamadan önce kendini karşıdakinin yerine koyup onun yaşadıklarını/ karşılaştıklarını anlamaya çalışmazlar? Neden xyz olan serverda oynamaktan zevk aliyorsunuz sorusu bir garip geliyo bana, şuna benzetiyorum soruyu: Neden Türkiye'de yaşıyorsunuz? Neden Amerika da yaşamak verken, yıllık geliri $3000 olan, 12 milyonun açlık sınırının altında yaşadığı, hiç bir sosyal ekonomik garantisi olmayan, yarının ne olacağı belli olmayan bir ülkede yaşıyorsunuz :) Cevap basit aslında; çünkü burada doğdum, evim, ailem, dostlarım, benim için değer ifade eden herşey burada. Evet, çok şükür benim bugün gidip Amerika veya başka bir ülkede daha rahat yaşamak şansım var ama ona pek yaşam denemeyeceği için gitmiyorum. Neyse demogoji yapıp olayı fazla büyütmeyelim. Ben de şu an diğer serverlar hakkında pek çok negatif şey söyleyebilirim ama yapmayacağım, biraz Kay dan bahsedeyim. Ben, oyuna çıkış tarihinden 2 3 ay sonra başladım, başladığımda Kay çoktan seçilmişti. Seçilme sebebi de şuydu, Türkler genel olarak oyuna 1 ay kadar geç başlamışlardı, ilk açılan Merlin, Lancelot gibi serverlar hemen dolmuştu. Kay daha sonra açıldı (o zamanlar Euro serverları daha yoktu sanırım). O zamanki Turkler de lvl vs bakımından diğerlerinden geri kalmamak, oyuna herkesle eş şartlarda başlayabilmek için Kay i seçti. Ayrıca Kayda oynama süresi bizimle ayni olan baya bir Avrupa, Avustralya ve ilk başlarda Koreli oyuncu vardı (Koreliler daha sonra gittiler). Ben neden Kay da oynuyorum? Evim, ailem dostlarım burada, ilk newbielik heyecanını burada tattım. Burada bir guild kurduk, devam ettirdik, türk olarak ismimizi duyurduk. Burada uluslararası dostluklar kurduk, İspanya dan, İngiltereden tanışmak için bizi ziyarete gelen, ve istediğimiz zaman bizim de ziyarete gidebileceğimiz insanlarla tanıştık. Ben diğer serverlarda da oynadım, Lancelot, Merlin, Tristan ve Galahadda da çeşitli lvllarda karakterlerim var. Bazılarında 3 saat oynadım, bazılarında 6 ay. Ama hep Kay a geri döndüm ve orada oynamaya devam edeceğim. Size net conn, lag durumu, artifact encounteri gibi teknik sebepler de sayabilirim ama yapmayacağım, zaten teknik düşünürsek oyuna bu bilgimle, bugün başlıyor olsam kesinlikle Albion olmazdım. Kaydaki nüfus sorunu her zaman vardı ve bu saatten sonra da değişmez, ama benim gibi bilgisayarı, net bağlantısı çok iyi olmayan, hafta içi 8 den sonra oynayabilen, 2-3 fgluk aksiyondan fazlasını ne bağlantısı, ne sinirleri kaldırabilen biriyseniz Kay sizin için ideal. Sonuç olarak diyeceğim şudur ki, eğer US serverlarında Albion oynamak isterseniz Kay a gelin, şimdiye kadar burada oynayan bütün türklere ucundan kıyısından emeğimiz geçmiştir, bundan sonra da vaktimiz el verdiğince yardımcı olmaya çalışırız. Herkese iyi eğlenceler :)[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Iyiki varsin Denth :) Cidden ulke olayini ilistirerek gizel aciklamissin. Ben geldim yasiyorum. Geldik Avustralya'ya. Turkiye'de yasayamazmiydim, bal gibi yasardim ama daha iyi bir CV ve yasam standardi icin buraya geldim. Geldimde ne oldu? Bi b.k olmadi. Vatanimiz gibisi yokmus bunu anladik ama yinede sartlar daha iyi onu inkar edemem. Ozlem her zaman olacak. Kay olayida bunun gibi(benim acimdan en azindan). Ben her ne kadar bircok kere bayip baska serverlarda takilsamda tum main charlarim orda, ilk zamanlarda baslayip saga sola beraber kosusturdugum adamlar orda, en genis cevreye orda sahibim. Alliance'tan herhangi bir serverda mesaj atsam biliyorumki o sayida adam yardima gelmez hicbiyerde. Zaten kanaatime gore baska servera gecip cok genis capli bir ortam yapmak zor. Yerlesmis serverlarda herkes kendi derdinde oluyor bir zamandan sonra. O yuzden oyuna Kay'da basladim, oyunu Kay'da bitirdim. Insallah hepinizle WoW'da gorusecegiz..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 yani şimdi söylediğiniz lafmı yav? oyun oynama ile yaşanacak ülke seçimini nasıl eş tutuyorsunuz analmak mümkün değil dentin yazdıklarının şu su doğru; yeni başlayn serverda charlara epey zaman ve emek harcanmış bu saatden sonra başka bir serverda sıfırdan başlamak istemeyecek olan (gerek rr bakımından gerek ilişkiler bakımından kayda bir yer sahibi olmuş) bir takım insanlar var. onların bir yere gitmek istememelerini anlarım, guilddeki arkdaşların bana dahil olmak üzere her yeni gelen türke bir emeği geçmiştir onuda anlarım. ama yeni gelen arkdaşlara yardımcı olmak demek kay serverının iyi olduğu anlamına gelmez. kaldıki içimizden hiç kimsenin lvl 50 olduğu bir serverda yeni gelen bir turke yardımı esirgeyeceğini sanmıyorum. (şahsen quenivara yeni başlayacak bir oyuncuya elimden geleni yaparımki eğer iyi ve deneyimli biri ise buna pl'ıda dahildir. zira ne kadar erken aramıza katılırsa o kadar iyi olur bizim içinde) ama kay'a yeni başlayan bir oyuncuyu o saydıklarınızın hiç biri beklemiyor. boş bir server ile aralarında 1-2 milyon realm point farkı olan guild arkadaşları bekliyor. ayrıca şunuda unutmayın; kay'da her turk olanda hemen sizlerin bir parçası olamıyor. eskilerle yeniler arasında ciddi bir bir deneyim farkı oluyor. yeni gelenler için epeyce bir süre yanlızlık demek oluyor[signature][hline]anuria 50 armsman kay cadet 50 polearmsman kay kesme seker 50 scout quenivare numune hastahanesi 50 necro quenivare anuria 50 paladin quenivare asker 50 mercenary quenivare osimdi asker 50 cleric quenivare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ülkeler ile serverı alakalandırmak gerçekten saçma. Bu bir oyun,zevk almak için oynarız.Esprisi Rvr olan bi oyunda gecenin 3ünde avare avare dolanıp anca bikaç adam bulabilmek neden isteyeyim ki? Ayrıca bu oyun sosyalleşme oyunu değil ki sosyal ilişkilerinizi gerçek hayatta da kurarsınız... Siz sırf arkadaşlık yapmak için oynuyorsanız başka ama bu bir oyun ve eğlence için oynanır dolayısıyla bende maximum eğlenceyi ararım.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ya size gore ulke-server benzetmesi sacma olabilir ama bana gore degil. Baskalarinin goruslerine biraz saygili olalim..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lear Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 zerg yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ya simdi acikcasi denth iyi anlatmak istemis ve anlatmak istedigini anladik.. ama soyle bi gercek var.. yasayacagin ulkeyi secemiosun ama serveri secebiliosun. burda olay fark kazanio benim sahsi gorusum keske daha nufuslu bi yerde baslamis olsaydiniz simdi hep birlikte egleniyo olurduk.. oyuna girdigimde /who yazip 36 kisi gordugum zamanlar oldu kay albionda cok koymustu ... ama bu kesinlikle sizin oyun tarzinizi yada emeginizi yargilamak icin degil sadece kay bana gore degil o yuzden sizlerle oynayamadim zaten. ama tabiiki merlin mid e gelen arkadaslara elimizden yada accountumuzdan gelen yardimi yapmaya calisiyoruz... Bkz.. thanatos sonunda pl icin acc already logged in demekten zamaninda SM acip 50 yapmistir. sonucta Modernagrav gibi bi mekan ae stun + en yuksek pba varken pl icin her turlu destek veririz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyla alakasız olacak ama,midde moderngrav varmış. Albionda da avalon city varmış. Yahu hibde niye bişey yok? 40'dan sonra işkence çekiyoruz[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Heralde hib de 40 dan sora rvr alanında kasıon ? bende tam bilmiom :D[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 middeki modernala albteki AC biraz farkli yerler, modernagrav sadece power icin kullanilio yani bi skald rm yada warrior oraya gidip grp bulamiyo, genelde grpta 3 tane 50 sm 1 aug shaman (fop lu) bide 50 healer oluo[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Denth kay serveri olayını güzelce anlatmış.. çünkü onlar ilk olarak orada başlamış.. eyeryeni başlayacaksanız bu oyun kesinlikle player yönünden zengin serverleri seçmeni tavsite ederim.. örnek olarak köy .. aman pardon kay da türkiye saatine göre 21 dan sonra adamlar yavas yavas toplanıyor .. eyer türkiye şartlarına göre oynamayı planlıyorsanız ( sabah 10 aksam 10 ) kay buyük bir hezimet olur .. Durmadan savas .. falan isterseniz merlin .. lance .. falan gibi serverde başlamanı öneririm.. yardım konusuna gelince.. Zaten oyuna yeni başlıyorsan kesinlikle pl miş.. yardım mışşş.. zartmış zurtmuş.. bunlardan yararlanmaman lazım eğer karakterini tam olarak öğrenmek istiyorsan .. Seçim yinede senin..[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... ''En saf ve en güzel aşkın, Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır." [Bu mesaj kayip_cocuk tarafından 07 Kasım 2004 08:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ewet katiliyorum, bence herkesin ilk karakterini kendi 50 lemeli, ben hatirliyorumda /payed 30 gunde 50 olmustum :D smiter clericle :P ama sora pl le 1 gun 20 sate kadar dustude neyse :)[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ilk karakteri açarken sadece teknik destek almak yeterde artar bile... bu forumu açan arkdaşların quenivvarda 2 ser lvl 50'si var[signature][hline]anuria 50 armsman kay cadet 50 polearmsman kay kesme seker 50 scout quenivare numune hastahanesi 50 necro quenivare anuria 50 paladin quenivare asker 50 mercenary quenivare osimdi asker 50 cleric quenivare iyilik melegi 50 cleric quenivare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar